mainframe

A sziget

©   mainframe   |   film

The Island (2005) - Megnéztem vasárnap reggel, és arra jó is volt. Ugyanazt tudom mondani, mint a lopakodóról, hogy persze-persze, egylövetü film, és van benne elvi hiba is bőven, de jó nézni. Mert szép. Jól meg van csinálva. És Scarlett Johansson is nagyon csini. A sztori engem meglepően emlékeztetett az Equilibriumra, ám ez itt kicsit konkrétabb, és kevesebb benne a hiba. De Sean Bean van benne. Csak itt gonosz. Ennél a szerepnél ő sokkal jobb, nem tudom miért vállal el ilyen sz@rságokat. Már a James Bondban (Goldeneye) sem tetszett. Boromirként viszont állat volt!

Genre: Action / Drama / Sci-Fi / Thriller
Tagline: They don't want you to know what you are.
Plot Outline: A man (Ewan McGregor) goes on the run after he discovers that he is actually a harvested being, and is being kept along with others in a utopian facility.
User Comments: Just Make Sure You Don't Think While You Are Watching It
User Rating: 6.9/10 (25,287 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


ha jol emlekszem, en valami 8 korulit adtam ra anno

jah az első fele nem volt rossz, tetszett a high-tech környezet, az meg pláne, amikor kiderült hogy ez nem egy szép új világ, hanem valami egész más a végén kissé irreálisba csap amit az üldözés közben ewan mcgregor levág az addig ma született bárány szerepében

btw a filmben levő ladikról cikk és képek. nemgyenge.



Bizony, Pazar cuccok-on én is megtaláltam már. De hogy a toszba lehet egy hajót Renovatio-nak hívni?
Nekem is inkább az első fele tetszett, különösen a designelemek (pl. az üvegek, amikből isznak, olyanok mint ilyen high-tech dezodor-palackok... ). A vége kicsit erőltetett. De ez Hollywood, kell a happy end.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...