Haszprus

Csomagtartó

©   Haszprus   |   bringa

Lesz egy kétnapos bringatúra valamikor, és nyilvánvalóan szükségem van egy csomagtartóra. Ugyanakkor mivel össztelóról van szó, ezért spéci kell. Hátra szerelhetőből spéci, de van valami középre tehető cucc is. Most így neten nagyhirtelen nem találtam semmit.

Mindenesetre… Nem zavar egy középre szerelt csomagtartó a tekerésben?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Azt gondolom, hogy neked hatizsak kell.

Neked olyan cucc kéne, amit az ülésre lehet tenni, és két oldalra lelóg. Elég sok minden belefér és nem zavar a tekerésben, ~6-7000 birodalmi egység. Már ha a célra megfelel.

A hátsó (kerék fölötti) csomagtartóval nekem csak a bajom volt, ugyanúgy, mint az elsővel, hátizsák rulez.

De ez ilyen sátras, hálózsákos móka, most ezt nem biztos hogy mind akarom a hátamon vinni.

Pedig akkor jarsz a legjobban, ha ott viszed. Akarmilyen csomagtartot veszel, mindegyik hatraltatni fog a tekeresben raadasul jelentos mertekben.


azert mert hatra nagy sulyt helyezel.

Csomagtartó suxx, jelentősen növelni fogja a bicajod súlyát, sokkal nehezebb vele egyensúlyozni meg egyátalán manőverezni. Ratyi dolog nagyon sajna. Vegyél előre kosárkát mint az öregasszonyok végső esetben

Csak szétizzad a hátadon cserébe a cucc, meg megfájdul szerintem Én nem vagyok csomgatartó párti amúgy

Ahhh, hatizsakkal 50 km-nel hosszabb tavnak neki ne indulj. Legyilkolja teljesen a vallaidat, nyaron beleizzadsz, es mar masodik harmadik nap total kidorzsoli a bort, tapasztalatbol tudom. Kinszenvedes ugy tekerni, foleg ha tobbnapos turara mesz.
Mindenkepp marad az a moka, hogy hatul a kerekeknel ketfele lelogo taskat veszel. Mondjuk nekem hatul nincs teleszkop, igy ez konnyen megoldhato. Kozepen egesz biztosan zavarni fog, nem is nagyon ertem oda hova lehet tenni taskat. Ha pedig nem ilyen ketfele logo, akkor abba alig lehet par cuccot tenni, annyi sulyt meg tenyleg el lehet vinni a hatadon is.
Egyebkent igaz, hogy sokkal nehezebb megrakott csomagtartoval tekerni, mert a hatso tengelyt terheli rendesen, de meg mindig ez a legjobb megoldas, ha csomagot akarsz vinni magaddal. A korabbi hozzaszolok nem tudom mennyit voltak mar tobbnapos biciklis turan, mindenesetre akkor vasbol lehet a valluk, mert en azt hittem megdoglok, ugy megfajdult a hatizsaktol...

10) ivcsek (nem regisztrált)
HIMALAYA hátizsák és kerékpáros túratáska
itt az általam ismert legszéles...
én a sok zseb elől hátul (hasi?)tasi híve vagyok: sok elfér, kéznél van, nem izzad!
mindenesetre nézz körül

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...