Haszprus

Durva dh feleannyi tolással

©   Haszprus   |   bringa normafa

IRCQuote fight! In the ring:

9:07csá
9:10most jöttem normafáról
voltam fent kétszer
először felmentem istenhegyi úton.. kb. 30 perc alatt voltam a szent orbán térnél, aztán onnan egyszusszal bírtam az istenhegyi út - béla király út kereszteződéséig (ami így lényegében már majdnem a teljes istenhegyi szakasz... király vok)
9:10kb. 50-55 perc alatt értem fel a normafa tetejére, a padokhoz
az máskor min 1,5 óra szokott lenni
9:10most pihentem előtte 2 napot itthon, talán ezér ment így
9:11aztán lejöttem a durva dh szakaszon, estem kb 3-mat (ntom biztosan), fogassal vissza, megin durva dh, és megin estem kb. 3-mat
de már kurva meleg volt meg úgy gondoltam h ennyi esés elég egy napra meg éhes is voltam úgyhogy nem mentem fel újra
9:11azé 3,5 órára elég jól elfoglaltam magam, q yo volt
9:13ezeket a biztosnak látszó eséseket múltkor fényképezővel nem akartam megjátszani...

For the record, 3 résznél toltam (eresztettem) a bringát: itt a tetején a gyökereknél, az alján a szikláknál, és a legvégén mikor kiér az aszfalthoz. Gondolom majd ha nagyon advanced arc leszek akkor talán egyszer menni fognak ezek tolás nélkül, de asszem az még messze van, egyelőre örülnék ha nem dőlnék el a csúszós, oldalt lejtős homokban.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Tehát aholmúltkor én segítettelek le a bringával ott lejöttél?

Az egyes elzúgások után kiálltam a pálya szélére, ahol vízszintesből tudok indulni (mert csak ott tok normálisan visszaülni a relatíve magas ülés miatt), és az tuti hogy ahol segítettél, afölött és azalatt is kiálltam szélre. Néha elzúgva, néha csak a biztonság kedvéért. Ahol lesegítettél, azon a pár méteren konkrétan le tudtam menni, de abban most nem vagyok biztos, hogy a középen levő szikla melyik oldalán. Egyszer a bal oldalon, az tuti, hogy a jobb oldalon mentem-e azt már nem tudom. Te múltkor a jobb oldalon segítettél le.

Elsőre sikerült lejönnöm úgy is, hogy itt nem tartottam pihenőt.

Egyébként nem múlt el a csuklófájdalmam még mindig [már két hete…], sőt a tegnapi dh alkalmával jól rá is tettem egy lapáttal, különösen egy esés alkalmával.

Ma reggel is jártam a normafánál - ezúttal egyszer mentem fel, és fogaskerekűvel - de most inkább kihagytam a durva részt, nem éreztem alkalmasnak az állapotomat.

Ez a fogaskerekűzés egyébként jól jöhet abban, hogy ne kelljen feltétlen pihenőnapokat tartanom a tekerések között, bár úgy tűnik egyelőre a csuklóm miatt kénytelen leszek. Kurvára nem jött ez jól.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...