Haszprus

Nem kell erdőbe menni hogy az ember lesérüljön

©   Haszprus   |   bringa

Ki a f*sz rak terelőkarókat a bringaút közepére (kanyarba, szintkülönbségnél!)? Hogy száradna le a … b+, folyt volna le az apja térdén amikor még folyékony volt. (Különben a nyáron 50-100 alkalommal jártam arra, máig sértetlenül.)

Vettem alkar-/könyökvédőt (Sixsixone 2x4 elbow/forearm), de most nem volt szükség rá, megúsztam azzal hogy kibiri kib*szottul fáj a vállam. VÁÁÁÁÁÁÁ b+ rosszul mozdultam, egyre rosszabb ááá. Qrva életbe. Itt ülök eltorzult arccal és szenvedek az élet súlya alatt.

A Sixsixone forgalmazónak nincs M-es méretű térd-/sípcsontvédője, milyen ország ez? (Amúgy érdemes ellátogatni oda (Fő u 79, a Kacsa utcán jobbra fordulsz és ott), van sokminden. És sokminden nincs, de inkább van mint nincs.)

Norbyval meg taliztam és elhoztam a Pizza-Pazzában lőtt képeit.

Update 17:12: bár eleinte kétségeim voltak hogy vajon mennyit ér ez, tulajdonképpen meggyőző próba odaütögetni az ajtófélfához a kart fedetlenül, ill. fedetten. Egész biztosan sokat tompít egy ütésből.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ezt a helyet amúgy lefotózhatnád egy jó szögből, érdekelne h mennyire beláthatatlan stb

Teljesen belátható, nincs probléma vele, elvétettem a két karó közötti átmenést, ennyi Előfordul. Csak a f***nak vannak ott karók.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...