Haszprus

My Rock Shox Revelation 426 Dual Air U-Turn

©   Haszprus   |   bringa telódráma történelem

Végre, istenem, egy teljes év kellett elteljen mire megléptem, de megléptem és oh yeah. Bizony rögtön sokkal gyorsabban tudok hajtani a rázósabb szakaszokon, pedig ma még csak egy bemelegítő kört mentem egy nagyon laza részen (ráadásul teljesen kijőve a gyakorlatból), de még ott is jól jött. Az igazi különbség majd a Katlannál ill. a HHH-en lesz érezhető. (Meg még egy-két helyen, gondolom/remélem )

Update 17:54: marha kiváncsi vagyok vajon a HHH tetejéről induló kavicsos lejtőn mennyit fogok nyerni a dologból… nem feltétlen elsőre, de majd ha megszoktam, néhány próbálkozás után.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Jól néz ki, biztos jól is működik
Publikus, hogy mennyibe fáj egy ilyen?

2) bik3r (nem regisztrált)
Nem regen mar szo volt rola, ha jol emlekszem 79 koruli osszeget mondott.
Mondjuk ha azt nezzuk, hogy az en egesz biciklim kicsivel olcsobban kijott, akkor irto draga. De biztosan nagyon hasznos

Igazán fölösleges belemenni abba hogy ki mire költ. én aszondom: nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, meg még jópár sokak által gyakorolt pénznyelő tevékenységet nem űzök (pl. nem vezetek, nem motorozok, nem albérelek, és a lista hosszan folytatható lenne), ellenben kurvasokat bringáznék ha jó lenne a telóm (mer idén nyáron szar volt), ez a teló nekem belefért és kész. az idei ösztöndíjamból vélhetően ki is jön amúgy, bár az ösztöndíjtáblázat még nem ismert.

Egyébként nem hiszem hogy 80e ft olyan összeg lenne amin így le kéne akadni (őszintén szólva ez volt a legolcsóbb teló a szóba kerültek közül). például öt éves a telefonom, más meg évente kidob 80e-et új mobilra, pda-ra, gps-re, laptopra, egyéb kütyükre, benzinre, gépjárműbiztosításra. Ez nekem mind nincs. Különbözőek vagyunk, hadd osszam már be a saját zsetonjaimat anélkül hogy lépten nyomon irigykedő megjegyzéseket kellene hallgatnom, főleg ha legalább részben magam kerestem meg, de ha nem, akkor is.

Nem beszélünk itt nagy összegekről. 80e ft és pillanatnyilag ez az egyik legkedvesebb hobbim (ráadásul egészséges sport) amit enélkül egyszerűen nem tudtam űzni, csak állt benne egy rakás zsém és porosodott a gép a szobában… Vettem volna inkább új monitort, pda-t, telefont, háromhavi benzint a nemlétező kocsiba, stb?

Végül egy másik népnevelő megjegyzés: szerintem nem kéne blogokon nekiszegezni valakinek a kérdést hogy 'ez mennyi volt'. nem, nemcsak itt nem, máshol sem, és persze mindenhol ez megy. Ilyen kérdésekre ha tudni akarjuk a választ akkor keressük fel az illető bloggert privátban és úgy kérdezzük meg. Ha le akarta volna írni akkor leírta volna a postban. Én nem tartom kihangsúlyozandónak hogy mennyi volt. Nem villogni vettem, akármilyen fura. Sőt kurvára zavar hogy időnként villogásnak tartják az emberek hogy veszek ezt vagy azt. Magamnak veszem, és zavar hogy ezek a dolgok nem láthatatlanok.

Látszólag ennek ellentmond, hogy leblogoltam. Jóideje nem blogolom már le hogy vettem ezt vagy azt (mert ha veszek egy doboz gyufát arra is lesz, aki be fog írni hogy hűdejólmegy), de ha egyszer a telódráma témakörben már írtam 14 postot akkor megírom azt is hogy megoldódni látszik meg azt is hogy megoldódott. Igazából a telóválasztást 1-2 napja azért írtam le, mert gondoltam hátha lesz vki, akinek van véleménye a dologról olyan értelemben hogy igen ez egy jó teló, vagy tudok jobbat ennél, vagy valami hasonló.

Nem, nem rágtam be, de remélem hogy páran elolvassák ezt és tanulnak belőle valamit, mert ez az (esetleg alaptalan) irigykedés nagyon komoly népbetegség itt magyarországon.

Haszprus, Magyarországon

idiot az eredeti gépelt szövegemben egy darab nagybetű sincs, amit látsz az a hozzászólásokra húzott mesterséges intelligencia eredménye.

Egyébként ha nem ez lenne a helyzet, az író megteheti hogy eltérjen a helyesírási szabályzatoktól, például ha úgy érzi hogy az ad valamilyen többletet a mondanivalójának.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...