Haszprus

ADSL-modem

©   Haszprus   |   hwsw

Hmm, az ADSL-modem kikapcsolása tényleg megoldás lehet bizonyos sebességproblémákra. Napok vagy hetek óta élvezem már az eszetlen pingeket és nagyjából egy 56k-s modem sebességét, holnap már jönnének is bemérni a vonalat, mikor beugrott, hogy régebben kikapcsoltatták a júzerrel a modemjét majd vissza (igazából ez már korábban is beugrott, csak hát messze van a modem ). Kipróbáltam. Bevált. Hasít a net. (Mibe került volna ezt megemlítenie a supportnak?)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

akkor a szerelőknek nem lenne munkája

Úgy egy hónapja történt: három ügyfelünknél, három különböző internetszolgáltatóval, három különböző gyártmányú ADSL modemmel történt, egy hét leforgása alatt, hogy egyik helyen se volt hajlandó működni a rendszerünk, és hosszas szívás után a modem újraindítása segített. Ehhez képest a 2002-ben kapott Siemens XPressLink modememmel soha semmi bajom nem volt még itthon. Éljenek a megbízható hardverek.

A siemens modem hajlamos magától elporladni, kigyulladni, és felrobbanni. Nekem ezt mondta a szerelő amikor lecserélték. Tényleg marhára el volt már az enyém sárgulva és már recsegett-ropogott ezerrel.

Ha megemlíti a support, akkor közelebb lesz a modem? Vagy most akkor ez hogy van?

Akkor megspórolnak maguknak - és nekem - egy kiszállást. Mondjuk így is megspóroltak.

Nekem nem ADSL van, de nagyon lassú mostanában (illetve csak esténként). Elvileg hozzám is jönnek majd méregetni, nekem már a ki-bekapcs is megvolt.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...