Haszprus

style=3: teh preview

©   Haszprus   |   css fejlesztés

Rágjátok.

style=3

(A html ugyanaz, csak a css-t cseréltem le. Van benne 1-2 bug / dolog amit még nem oldottam meg, és az aloldalak nincsenek megformázva. Firefox 2.0-val megy Windowson 1280x1024-ben, ettől eltérő konfigurációk esetén passz. Ez egyáltalán nem végleges, csak gondoltam kirakom és begyűjtök pár véleményt.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 18 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nekem a talpas betű csúnya ekkora méretben, a két kék hasáb jobban nézne ki szerintem eltérő kékkel, a fejléc kicsit erőtlen, ez a szürke-narancs jóval kraftosabb.

No please. Egyébként meg lehet hogy de, csak még nagyon bábállapotú…

-- hé utólag átírni a kommenteket nem ér! // Haszprus

Nekem annyira nem jön be, bocsi. Kicsit olyan össze-vissza hangulata van.

agtalpai
a talpas betű csúnya ekkora méretben..
próbálok rájönni hogy mire gondolhatsz, mert a logó ugye nem talpas.. ettől függetlenül gondolom a logóra gondoltál.

Egyébként mivel csak a css más a két designban, ezért elég valószínű hogy választhatóra fogom megoldani, már ha egyáltalán.

Mefi kicsit össze-vissza, igen, ez a koncepció, itt kilóg, ott kilóg

--

Egyébként nehéz a mostani designt überelni, a látogatók valszeg igen nagy hányadának tetszik, mert elég egyedi mármint persze azontúl hogy azóta itt-ott megjelentek erre erősen hajazó designok.

Számítottam amúgy az erős ellenállásra

De még várok további véleményeket, nembaj ha mások is ugyanezeket írják le, ha hallgatnak akkor nem tudom mit gondolnak.

A fekete-vilagosszurke/feher kontraszt atmenet nelkul az en szememnek nagyon zavaro, a logo meg a mostanihoz kepest is tul puritan (komolyan, a baconos-pizzas volt eddig a legjobb ), a narancssarga es a kek linkszinek keverese szerintem nem tul esztetikus (lehet, hogy csak elfelejtetted, nemtom), es a hoveres megoldasok se nagyon tetszenek a jobb menuben. +1 szavazat a mostanira, mar ha ez szamit valamit. Egyebkent ~1 eve feltettel egy kepet egy ehhez hasonlo dizajnrol, az ennel talan jobb volt.

Off: ha a hozzaszolasnal szeretnek bejelentkezni, akkor kitoltott user/pass mellett hianyolja a nevemet a program.

Shamalt nem annyira volt az hasonló a most mutatotthoz, a logót leszámítva
Bugreportot köszi

7) akksi (nem regisztrált)
Hát ez se jobb, mint az eddigiek.

Nekem jobban tetszene a feher helyett valami halvany kekes-szürkés alappal.
Oldalt a ket oszlop jobban elkülönülhetne.
Az összevissza koncepció nekem bejön. A narancssárga linkek kevésbé.
Ja, es biztos en vagyok bena, de nem talatam, hol lehet kommentelni. (Upd: Megtalatam. )
Azert egy darabig szokni kene, hogy azt mondjam, tetszik. (Mondjuk a logovaltassal is igy voltam, aztan most mar tetszik az is. )

Na benyomtam még a kommentoldalakra. Szoktatásnak.

De semmi sem végleges, és még mindig csak a css más (konkrétan az oldal url-jének megfelelő css töltődik be egyébként a régi html-ekre).

Na jó, most kicsit részletesebben: a kék hivatkozások tetszenek, a fehér háttér tetszik, alapvetően a fekete-fehér-szürke alapon variáló látványtervek tetszeni szoktak. Csak mint azt fentebb is írták sokan, még nagyon összevissza, így meg nehéz véleményezni, hisz ki tudja mit szántál a véglegesbe és mit nem…
Ha erre a vonalra akarsz átállni, akkor a narancssárgát egy az egyben el kell felejteni, ez asszem egyértelmű.
Ja, nagyon nem tetszik hogy a hozzászólások számát jelző mezőre rámenve legördül hogy hozzászólás. Max jelenjen meg valahogy ugyanabban a részben, de ne nyíljon így le, nem jó.
Nekem az új logó is bejön nagyjából, talán a betűtípus nem elég jellemző. Egyszerűenk nem elég egyszerű, speciálisnak meg végképp nem speciális.

Ez kizárt dolog:

* ahogy Shamalt mondja az átmenetek nagyon erősek,
* a kékes színvilág és az
* elrendezés (minden navigáció jobbra rendezett) nekem tucatblog kategóriát sugall.
* szintén Shamalt -tel értek egyet a hooover is össze vissza ficánkol, türemkedik.

Vagy legyenek kék szmájlik vagy mondjon le!

Ps.: Hozzászólás átírása szürkeség is muflon.

mainframe köszi. Az utolsó mondatod a betűtípusra vonatkozik és/v az egész logóra?

A narancssárga egyébként nekem tetszik, bár jobban tetszett amíg nem említettétek h nemyo

Mi végleges és mi nem: amiknek még nincs stílusa az nyilván nem (ezt lehet h a css értelmezése nélkül nehéz megítélni, de mondjuk akiknek van webfejlesztési tapasztalatuk azok ránézésből sejthetik), a többit meg az idő alakítja, azaz nem tudom még mi legyen végleges és mi nem. nemrossz a feedback sem, de mivel az új design nem nagy előrelépés, hanem inkább változás, ezért nyilván nem számíthatok csupa pozitív véleményre. viszont ilyenkor a megszokás sokat segít. (pl. egy új usernek, aki a szürkét nem látta, lehet h semmi kifogása nem lenne az új design ellen)

A lenyíló hozzászólást majd megoldom jobban, csak ahhoz kicsit ki kell szélesíteni balra a sötétkék/szürke/fekete (#22222f) alapot.

adamo most a visszamaradt designrészek megemlítésétől tekintsetek el köszi nyilván az nem végleges.

az átmenetek nem olyan erősek, ld. Cloneshit v8.5 fekete alapon fehér alapon fekete szöveg, senki nem reklamál, sőt általában eléggé tetszik az embereknek az a site. igaz ott a menü is fehéren van, de szvsz ez nem érdekes kontraszt szempontból… nekem már tökre ráállt a szemem, sztem mindenki másképp fogja látni pár nap múlva.

A tucatblog-gal kapcsolatban… Igen… Nehéz az előzőnél egyedibbet kreaálni bravúros grafika nélkül, annak ugyanis a színvilága alapból garantálta hogy nem lesz hasonló, míg ennek nem, hacsak nem ezzel az erőteljes kontraszttal.

--

most viszont ezt a topicot lezárom egy rövid időre, és megkérek mindenkit hogy más úton se kommentálja a designt addig amíg újra meg nem nyitom. Ezt az időt direkt szoktatásnak szánom. Köszönöm.

Azt az olvasói visszajelzést kaptam hogy a style=3 nem is volt olyan rossz, úgyhogy részben emiatt, részben meg, mert screenshotolni akartam, visszaraktam egy kis időre.

Na vége, csak a screenshotok maradtak. (1024-ben nem az igazi…)

Szerintem sokkal jobb lenne az új, komolyabbnak tűnik meg kéne már egy kis változatosság.

Haszprus Egyedül a dupla jobboldali sidebar, ami rontja az összképet, mert zsúfolt hatást kelt, de ezt leszámítva nekem nagyon bejön a style 3

Haszprus

Nekem is tetszik, szerintem jól illeszkednek a szinek meg a logo is jó.

Kaptatok designváltót a jobbfelső sarokba. Megjegyzés: a 3-as design semmilyen szinten nem végleges.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...