Haszprus

Hőség

©   Haszprus   |   life

Tilos a fürdés a szökőkútakban, 500-1000 forintos bírságot szabhatnak ki a pancsolókra.

Elég komoly.

Továbbá a néhány éve divatbajött extrémidióta vízosztás helyett miért nem építenek ki néhány utcai csapot. Amit egész évben lehet használni. A hülyék. Istenem. Idiocracy megy ezerrel sajnos, és ez nagyon szomorú.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 24 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Vagy oszthatnának gatorade-et, vannak benne elektrolitok…


agtalpai
Haszprus
Én meg azon gondolkoztam, hogy ez Afrika, bameg? Úgy osztogatják a vizet, mintha nem mindenki otthonról/munkahelyről jönne, és nem tudna magának tölteni üvegbe, lévén mindenhol ott a csap (legalább), amiből kitűnő hideg víz folyik. És erre mennek el a milliók, OMG.


5) rewindselekta (nem regisztrált)
Az 500-1000 forint az lényegesen olcsóbb mint egy strandbelépő - igaz ez csak addig érvényes amíg ki nem szednek a rendőrök a szökőkútból…

Ne fikázd a zacskós vizet! Egész nap azt osztogattam a Gellért téren, és szerintem holnap is a móriczon vagy a gellérten újra. De lehet már ásványvíz lesz, nem tudom Polgári védelem rulz
Amúgy ott van ivókút.. De amúgy tök gyorsan elfogyott 500-600 zacsi, 1 óra kb. Dobáltuk fel a buszra, meg az autósoknak adtuk. Szerencsére még hideg is volt. Nem úgy mint tegnap… Igaz elég körülményes meginni

Irány a teljes foglalkoztatottság, értelmetlen munkát mindenkinek…

Szerintem te is szívesebben hűsöltél volna otthon

Szerintem jó dolog a vízosztás, amennyi vizet magaddal viszel az hamar felmelegszik, illetve elfogy. És ha pl. dugóba kerülsz, akkor ez elég nagy segítség.
A szökőkútban meg kár hogy nem lehet fürödni, illetve lehet hogy nem véletlenül tiltják.
Ha azt nézem, hogy mennyi büdös, több napja nem fürdőtt ember van a tömegközlekedési eszközökön, akkor inkább tényleg ajánlott kihagyni a közös pancsit.

Jó tegyük fel hogy az otthonról hozott víz felmelegszik, ettől még a vízosztás csak hülyeországban meg a politikai marketingben lesz életmentő dolog, a valóságban ez egyszerűen luxuspocsékolás.

De ha mégis azt mondjuk hogy friss vizet mindenkinek a város 12 pontján (a többiek meg megfőhetnek), akkor szerintem inkább ivókutakat építsünk, a vízvezeték ugyanis mindenhol adott.

Ez olcsóbb
Egy ilyen zacskós víz előállítása nincs több 5-10 forintnál. Évente kb 5-6 napig kell, már megéri A fél lityós ásványvíz, amit meg osztogattunk az 46 forint volt, az auchantól vettük. Visegrádi ásványvíz
Egy ivókút meg sokkal drágább, ráadásul abból folyamatosan folyik ki a víz. Így gondolkoznak ezek, balkán bazmeg
Amúgy a dugóban télleg fasza kapni friss vizet. Ausztriában az autópályán is a pihenőkben szoktak adni ingyen ásványvízet. Pedig még hőségriadó sincs

és a vízosztó embereket nem kell fizetni mi óradíjban, meg ezek a gépek se kerülnek semmibe mi? nem hiszem hogy hosszútávon olyan marha olcsó lenne.

Ez sztem egyszerű politikai marketing, a vízosztást jobban el lehet adni a sok hülyének mint azt hogy leraknak egy pár ivókutat.

Leraksz 12 ivókutat bp-en azzal tuti nem leszel benne évről évre egy héten át az összes híradóban… A margit sziget tele van működő ivókutakkal, azt nem közli napról napra a híradó. Hát igen.
ráadásul abból folyamatosan folyik ki a víz.
mit értesz az alatt hogy folyik ki? Nem feltétlen kell állandóan folyjon.

A 46 ft-os ásványvízosztásnál betegebb dolgot meg már igazán nem tudok elképzelni, szerintem oszthatnátok rögtön sört és virslit is.

Az emberekért nem kell fizetni, mert szalajsztják őket máshonnan. Pl engem is, meg ilyen cigó kartészeket hoznak, munkásokat, stb Áttelepítették őket

Magyarán más projektekből munkaerőt vonnak el. Ez attól még nincs ingyen hogy effektíven nem kap újabb ember fizetést érte. Kivéve persze ha már ott se csináltak semmi értelmeset ahonnan átcsoportosították őket. Ez egy szomorú dolog az állami szférában, de asszem ezzel már túlmutatunk a témán.

Haszprus szerintem oszthatnátok rögtön sört és virslit is.


Én meg azt nem értem, hogy a Nemzeti Színház amúgy fejlett szekus-hálózata miért nem akadályozza meg, hogy a díszmedencében (tudjátok, ami a hajó alatt van) fürödjenek az emberek. Folyamatosan pancsol benne valaki, holott ez annyira hihetetlenül balkáni hangulatot kelt, hogy még. Ez olyan, mintha egy háborús emlékművet használnának a kölykök mászókának. Az ilyenre szokta apám (elég vulgárisan, de roppant mód találóan) azt mondani: Parasztpicsa az angolvécén.

A Margit sziget hiába van tele kúttal, ha elzárták a csapokat és az úszodát leszámítva összesen 2(!) helyen inni a csapból…

Szerintem ennek a vízosztás balhénak nem alternatívája az ivókút. A legtöbb ember, aki igénybe veszi a vizeszacsikat megtehetné, hogy besunnyog egy boltba ücsiért. A lényege éppen az szerintem, hogy így azok is isznak (és nem fordulnak fel), akik nem is érzik, hogy a kiszáradás/túlmelegedés határán táncolnak. Az autósok sem állnának meg a deákon egy kis vízért a kúthoz, így viszont őket is megdobják frissítővel.

Tehát összességében szerintem nem akkora ostobaság ez a dolog.

18) cinkos (nem regisztrált)
Pontosan, sokan nem érzik, hogy ki vannak száradva és túlhevült a testük (pl. az öregek), hanem mennek az utcán és egyszer csak kidőlnek.

brom ez szomorkás, és jól mutatja hogy valójában nem a hőség itt a tisztelt intézkedő urak problémája, hanem ez egy népszerűségnövelő pr-intézkedés.

Kristóf érvelésed összeomlasztására: ezt hogy veszik igénybe autóból vagy buszról?


mainframe: Ettől én is eldobom az agyam. Mikor megérkeznek a kölykök búvárszemüveggel(!)…

Kristóf: Ott a pont.

Ma én is találkoztam vízosztó emberekkel a BAH-csomópontnál, már messziről integettem neki, különösen megörültem, amikor láttam, hogy jó hideg az ásványvíz, sőt még 2 fajta is van.
A srác oda is jött, már nyúlok is a flakonért, amikor kinyögi: -160 Ft lesz…

Én kifizetem az 1000 forintot! Egyébként tavaly a cola lányok osztogattak a kereszteződésekben, meg a dugókban light mérget az ilyen melegben! :-)

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...