Montana

Oranje

©   Montana   |   hollandia külföld

A holland uralkodóház, vagyis az Oranje - Nassau – ház színe a narancssárga. A királynőnek hatalmas személyi kultusza van, pozitív értelemben. Így adódik, hogy a piros-fehér-kék trikolór mellett a narancssárga is nemzeti szín. Építve az igen erős nemzeti öntudatra, ezekkel a színekkel gyakorlatilag bármit el lehet adni. Kezdve a mosóporreklámtól, ami otthon kiviszi a pörköltszaftot, itt viszont ugyanolyan narancsszínű marad tőle a szurkolópólód a következő focieseményre is. És még nemzetiszínű arcfestéket is adnak a mosószerhez, veszik is ám, ha kell, ha nem. Ha egy bolt akcióz valamit, narancssárga cédulán írja ki, narancssárga a +akárhány % felirat, narancssárga a pontgyűjtő matrica, meg egyáltalán, ami csak lehet, tartalmaz narancssárgát. Olyan szinten, hogy a gumicukor, a sütemény is kapható színezve, persze a vajas kenyérre való „egérkaki” is, de még ruhacsipeszt is lehet kapni piros-fehér-kék összeállításban. Van egy csomóféle üveges (húsra való) szósz, ebből a csípős, kapros, zöldfűszeres mellett van oranje ízű is. Érted, kaja, amit csak a színe miatt vesznek meg. (Mondjuk mi is használunk időnként paprikát csak azért, hogy jó színe legyen a krumplistésztának...)
Full narancssárga dizájnnal működik háztartási bolt, barkácsbolt, műszaki üzlet, de még bank is. (Aki időnként úgy akcióz, hogy a mittudoménmilyen lekötés mellé ajándék bicikli –lehet találgatni, milyen színű.)

Szóval, ha bármit el akarsz adni a hollandoknak –fesd narancssárgára! (Esetleg adhatsz hozzá ajándékba valami piros-fehér-kéket is. )

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ők legalább nem félnek hollandnak lenni.

A képen a sárkány kamu. Fotosopp, ez elég egyértelmű

Ralesk: Igen, jól látod. Csak ne felejtsük el: narancssárgába öltözni = a királynőt éltetni, vagyis nem jelent politikai állásfoglalást.

The GuNN: A sárkány igazi! (Mármint igazi szobor.)

Montana: nade piros-fehér-kék, na

És a sárkányos szobor eszement jó – valamikor talán majd én is megnézhetem…

Ez nagyon jó! Úgy látszik a vevőre mindent rásózás általános jelenség, csak mindenhol máshogy megy

A sárkány sem rossz, de engem inkább az érdekelne, hogy mi folyik a szökőkútból??

dankoi: Víz folyik természetesen, csak a fociVB alkalmából pár napra megfestették egy kicsit.

Szolj, ha legkozelebb iylen lekotesi akcio van, gondolom a Rabobank cinalja bar tartok tole, h nem feltetlenul az en penzemet jutalmaznak…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...