Haszprus

Welcome to my place

©   Haszprus   |   350d fotózás i love this company mátrix történelem

Mint látható, serious development zajlik, ugyanakkor a kép valójában trükkfelvétel, mert a harmadik monitort nincs hova kötni, az csak úgy ott van az asztalomon az impresszió kedvéért

Itt van helyette egy worldshot a melóról:

Lehet, hogy az arckifejezésemből más jön le, de amúgy marhára élvezem, amit csinálok


Ja, és a képbe itt egy picit bele kellett nyúlnom, mert máskülönben valszeg rögtön rájönne mindenki hogy hol dolgozom Azt meg most még nem akarjuk. (Aki esetleg így is tudja vagy rájön, plz ne lője le, thx.)

Van egy másik székhely is, az jóval modernebbül és igényesebben berendezve, ott még nem voltam huzamosabb ideig, és nem is tudom hogy pontosan hol lesz ott helyem, hány monitorom lesz, meg ilyesmi. A kettő amúgy tényleg teljesen kell a munkához, legalábbis az első két feladatom abszolút megkövetelte, és helyenként jól jött volna ha a harmadikat is munkára lehetett volna bírni.

Update 2008. máj. 15.: végül kaptam működő harmadik monitort is

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 27 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Milyen videokártyával van megoldva a dual monitor? Esetleg Matrox?

Szerintem valamilyen szexportál szerkesztőségében dolgozol, csak nem mered bevallani.
:-)

Viccen kivül meg gratula a melóhoz, sok sikert!

Szerintem meg kiszabadult a mátrixból és most egy olyan lebegő cuccon tolja a valóságban. De most komolyan: már vagy egy éve nem láttam, három monitor, le is soványodott… Nekem gyanús. Volt piros kapszula?

Dedurva az a három monitor, teljesen Mátrix fílinged van.

Valójában pedig elrabolták az amerikaikaikaikak és arra kényszerítik, hogy feltörje a dzsihád üzembiztos rendszerét, amivel megtámadták a csintalant is a minap. De nem tudja feltörni ezért fogyott így le. ScoobyZoli, Ha szexportálnak dolgozna, kicsit több képet képzelnék el (hogy ezzel a képzavarral éljek) a monitoron.

Vagy csak azért soványodott le, mert hónpok óta a kerékpározásról, kondizásról, úszásról, és új étrendről ír.

Szépséges… Mármint a monitorok… Mondjuk én meghalok az ilyen fehér falas, üres és semmitmondó irodáktól. Követeld ki az élénk színeket. Had'szóljon

ScoobyZoli, köszi!

A videokártya elvileg egy nVidia Quadro NVS285, a gépben 4 GB RAM van, és valami dual core intel proci, talán 1,86 GHz-en. Vinyót még nem figyeltem meg. A monitorok 19-eseknek tűnnek. Ez a dualcore elég kellemes cucc, azoknál a taskoknál amiket eddig futtattam, asszem marha jól jött.

mainframe, piros kapszula nem volt, csak multivitaminok.

Hedge, hát most így 2,x munkanap után még nem követelőznék de amúgy van egy olyan gyanúm, hogy sokmindent nem lehet tenni, mert csak vendégeskedünk egy nagyobb cégnél, akiknek dolgozunk, ráadásul úgy hallom, hogy időről időre költöztetik az embereket szobáról szobára.

Mefi, mióta itt dolgozom (két és fél nap alatt ), kétszer voltam mekiben (egyszer GuNN-nal, majd írok róla), egyszer meg egy mexikói étteremben (céges összeröfi, majd írok róla), hová vezet ez?


Haszprus, Most már nagyon furdalja az oldalam, hogy melyik cégnél is vagy Várom nagyon, hogy lerántsd a leplet…

Hedge, nem webdev cég, nem site-okat csinálunk. Ha esetleg ebben gondolkodnál…

Haszprus Á, a pornó fogta meg ennyire…

Hedge Egyértelmű, hogy az Apple, vazz, csinálja itt a hájpot, aztán haha iHaszprus.

Isti, nem ilyen jellegű (érdeklődés-növelő) megfontolások állnak a dolog mögött.

Isti, fekete ház meg moncsi az Apple-nél? Meg gombokkal rendelkező egér? Ugyan már, iSti!

Ralesk, Talád pont Doransky foglalkozott azzal a kérdéskörrel, hogy manapság már ha igazán trendi akarsz lenni a trendik között, akkor nem a fehér butykos a menő, mert mindenkinek olyan van.

Haszprus, De!


Akkor nem. Velem lehet beszélni.

Haszprus, Először abban, de az XML-es optimizálásnál kétségeim támadtak…

Isti, Hmm… Ha engem developernek alkalmaznának az Applenél akkor három 19-es monitor helyett egy cinema display-en tolnám a melót. Szóval ezt az eshetőséget szerintem kilőhetjük… Meg szerintem a Googleplex-ben sincsenek ilyen csúnya függönyök

Hedge De a titkos magyar kirendetlségben igen.

Csak nekem kényelmetlen, ha a két monitor tompaszöget zár be?


Haszprus, igen, többet is olyan végtelen és 2 közti jobbról nyílt intervallumon helyet foglaló számú meg is felel. Ízlés szerint.

Amúgy azért érdekel, mert éppen most terveztem magamnak kockulósasztalt egy délután alatt, és egy bútorlapra akarom fölfúrni a monitorokat. Nem is gondoltam arra, hogy ne legyenek egy vonalban. Eddig jó volt így, összehajtva furcsa.

maat, lehet hogy furcsa, de legalább közelebb vannak a monitorok szélei a szemhez ami nekem pl. jól jön

Én is rövidlátó vagyok, általában szemüveg nélkül dolgozom, de még nem zavar, hogy messzebb van. Most kipróbáltam összefordítva, és tényleg nem olyan rossz. Viszont akkor kicsit át kell tervezni az asztalt, ha ez válik be…

maat, Én a monitorbabújós fajta vagyok… Le kellene szoknom róla, hülyén is néz ki ahogy itt görnyedek

Hedge, én is, ezért rakom szemmagasságba őket. Ahhoz nem lehet görnyedni. Remélem.

Ha netán egy kis friss levegőre vágynátok, nyugodtan nézzétek meg a frisslevego.hu-t
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...