RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Miért jobb, mint egy második videokártya?

maat, nem nyúlhatunk bele a gépekbe, mert nem a mieink, hanem azé a cégé, akinek dolgozunk. És ez komoly adminisztrációs overheadet jelent

Amúgy volt ilyen sejtésünk hogy második videokártyával meg lehetne oldani a dolgot, de akkor ezek szerint két videokártyával lehet nyomatni 4 monitort megosztva simán? Kell valamiféle kompatibilitás a két videokártya között? (Nagyon rég nem olvasok már hardverekről, nem vagyok képben.)

Amúgy persze videokártya alapú lenne a jobb megoldás…

Windows tudtommal kezeli a több videokártyát. Én egy s3-at raktam be másodiknak, amíg nem volt meg a dvi-dsub átalakító, és fagyott, de működött. (Szóval rendes kártyával és friss driverrel működhet.)

Van olyan, hogy USB monitor??


létetizik usb-(s)vga, usb-dvi átalakító is DisplayLink: Expanding Your View készíti a chip-eket


Volt szerencsém 3 monitoron dolgozni, a videókártyák pedig SLI-be voltak kötve…

9) whistleblower (nem regisztrált)
Jah sli vagy cf a legnormalabb, most mar ilyen gef 7100-at lehet venni 4-5kért az is tamogatja az sli-t abbol veszel kettőt aztan szevasz.

Csepi, respect
whistleblower, thx

Valszeg nem a kétkártyás megoldás lesz, mert macera lezsírozni a megrendelő céggel a gépeik konfigjának módosítgatását. Mondjuk… Na mind1. Valahogy lesz harmadik monitorom, az a lényeg (Pillanatnyilag matrox triplehead2go tűnik a legvalószínűbbnek, mert ahhoz nem kell felnyitni a gépet, igaz, kb 70e ft. Majd még futok pár kört ezügyben sztem, a négymonitoros opció azért mégiscsak menőbb lenne, és arra a triplehead2go alkalmatlan. )
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...