Haszprus

ó•szintén szólva, azt hittem, nem fog Budapest…

©   Haszprus   |   life
Õszintén szólva, azt hittem, nem fog Budapest nyerni a vidék-Budapest szavazásban itt a blogon, mert jónéhány látogatóm alapvetően nem Budapestről jött, hiszen a Schönherz koleszban laknak, ezt látom a hostjukról. Ennek ellenére egyelőre 6:2 az arány Bp javára. Rulz.

A szavazásra azért került sor, mert bizonyos I azt mondta pénteken, hogy hányingere van Bp-től, szar az egész ahogy van és semmi pénzért nem lakna itt. Én másként látom. Amikor felraktam ezt a szavazást, már majdnem előre mondtam, hogy nem lesz reprezentatív értékű, mert a Sch-ben lakók biztos majd azt írják, hogy vidék rulz. Hát nem így lett, szerencsére Mellékesen megjegyzem, hogy bár I a szövege szerint semmi pénzért nem lakna itt, azért heti 5 napban mégis ebben a városban lakik, pedig még csak nem is fizetnek neki, és hát senki sem kényszeríti rá…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Bp-ben én csak azt utálom igazán, hogy rohadt sok az ember és mindenki pont az én gitártokomnak akar nekimenni a metróban meg a villamoson... ha nem lenne ennyire túlzsúfolt, alapjában véve tök fasza hely lehetne belőle.

Hát erről sajnos kizárólag a BKV anyagi helyzete tehet. Több járattal nem lenne ilyen zsúfoltság.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...