mainframe

Az elveszett királyság

©   mainframe   |   film

The Forbidden Kingdom (2008) - Egy jópofa kung-fu mesefilm, teljesen korhatárbarát. Az ilyen jellegű filmek szokásos betegségeit ez is hozza (látványosan műanyag fegyverek, a drótos repülőtechnika túlerőltetése, stb.), de ettől elvonatkoztatva kifejezetten eltalált cucc. Főbb pozitívumként fel tudnám hozni a látványos, remekül felvett (nem csak videoklipes hadonászás, mint amcsiéknál), hosszas harci jeleneteket, és a fehér hajú gonosz csajt, aki szerintem bőven csinosabb mint a jókislány. Ja, és vééééégre Jet Li és Jackie Chan egy filmben. (És megint van drunken fist, igaz csak egy kicsit.)

Nem szabad elfelejteni egy percig sem, hogy mesefilm, és ehhez mérhető elvárásokkal kell eléülni, de úgy megérdemel egy 7-est. (imdb szerint is)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hát nem szerettem meg a mesefilmeket, mikor megnéztem ezt a filmet.

Viszont most néztem meg a The Dark Knight-ot, de nem értem, hogyan lehet IMDB TOP1?!?!? Szerintem marketing, és Heath Ledger halála miatt… És túl hosszú!

Csepi Ez valószínű volt, hogy a Dark Knight eszetlen nagyot fog szólni, pont az általad említett két okból. Már a Batman Begins is sokkal feljebb kúszott mint megérdemelte, egyszerűen mert a fanok sokan vannak, illetve mert nagy volt a hírverés.
De ez horror hogy Te tényleg mindent láttál amit megnézek!

Hogy ráérnek manapság ezek az egyetemisták… ;D

mainframe, itt van még egyszer: válassz olyat, amit még nem láttam, és nem tudok hozzászólni! Ciki, hogy egy képregény-adaptáció legyen a legjobb film ever.

Olthyer, nem vagyok egyetemista (már)!

Csepi
válassz olyat, amit még nem láttam
Ez is egy ilyen kísérlet volt, igazából.
Ciki, hogy egy képregény-adaptáció legyen a legjobb film ever.
Ez nem feltétlenül így van, ha tényleg annyira jól meg van csinálva, akkor miért ne (ez persze minde elmélet, nem mondom h ez annyira jó, még nem is láttam). De szerintem nem is marad ez örökre így, a régebbi jó filmek szorgosan gyűjteni fogják továbbra is a 10-es szavazatokat.

Szerintem az első újkori Batman résztől jobb lett azért, de inkább a film körüli események, ami miatt döntögeti a rekordokat… És még egy szép főszereplőnő sincs benne!

Jesszus, Mf, te aztan tenyleg egesz nap csak filmet nezel
Hogy legyen holnapra is film, en is ajanlok valamit, remelem tetszeni fog A cime: The Mist. Nalam ez siman 9/10 pont, sot, majdhogynem 10/10. Eleinte szokasos szornyes-paras filmnek indul, de szerencsere nem szimplan ennyi. A vege fele az idiota szektas csaj ellen hihetetlen fel tudja hergelni a nezot a rendezo! A vege is nagyon jol kitalalt szerintem, es a vege cimdal is nagyon illik a filmhez (meg a legvegen a feliratok alatt a hangok is visszaadjak a hangulatot). Egyszoval ebben a Stephen King novella-film adaptacioban igazan nem lehet csalodni

NeoXon, bazz, egész idő alatt abban a hülye boltban, igaz? Engem inkább idegesített, nem szeretem Stephen King regényeiből készült filmeket…


NeoXon
Jesszus, Mf, te aztan tenyleg egesz nap csak filmet nezel
Ez nem így van. A napi 1 film, ami 1,5 órát visz el (nálam rendszerint ebédidőben, amikor különben is csak ennék, így meg film közben eszem), szerintem nem olyan hihetetlen idő ami miatt mindenkinek így ki kell akadnia hogy jesszus meg hűha.

mainframe, Ok, bocs, en csak feljottem a blogra, es az utolso 4-5 poszt toled filmes volt, azt hittem egy alkalommal nezted meg oket, es a comment delay miatt erkeznek igy szep sorjaban egymas utan. Akkor visszavonom a meglepodest

Csepi: a 12 angry men is nagyreszt egy szobaban jatszodik, aztan megis tok jo Mondjuk ha az akciodus filmeket szereted, akkor ez az egy boltban jatszodik az egesz valoban nem lesz a kedvenced

NeoXon Ok, no para, csak nem te voltál az első.
Csepi Ott a Phone Booth (Fülke), ott sem tudod levenni a szemed a vászonról, hiába végig az említett helyszínt látjuk az egy szem Colin Farrellel.

Na, a 12 dühös embert még nem láttam!



Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...