RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 25 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


mainframe, LOL ROFL nem. bazmeg szakadok, get-a-life-mozgalom

nem, az érdekel h ha lenne lehetőséged meg sok időd akkor mivel töltenéd. én most összeírtam word doksiba egy szép kis listát magamnak. (nem lesz publikus.)

Téma kizárólag adminoknak? (v miért nem publikálod?)



ÁÁÁÁ, ha te nem akarod közzétenni, akkor mi miért tegyük?
Ezt így nem érzem igazságosnak.

Eladnám másoknak, akinek ideje nincs, de rohadt sok pénze van. Neki lenne még ideje, nekem meg lenne rohadt sok pénzem. Win-win.

8) palacsint2 (nem regisztrált)
Írnék ide valami hosszabb kommentet :-)

Haszprus A bejegyzés időtlen idők óta a várólistában volt, én meg már azt hittem sosem kerül ki…

palacsint2, írj, a bejegyzést komoly kommenteknek szántam.

Nekem csak a megfogalmazás furcsa egy kicsit. Mi van ha nem henyélek eleve egész nap? Vagy direkt ilyen beugratós a kérdés? Háhá!

buGhunter, jó, akkor az a kérdés: mit kezdenél az időddel ha hirtelen lenne több szabadidőd…

számomra ugyanis ez most a kérdés

bah

Tamás, én is ezt akartam írni. Mármint hogy eladnám
(ami akár azt is jelentheti hogy dolgoznék (többet))

Azt sikerült megfigyelnem, hogy sosincs igazán szabadidőd.

Leülsz és ha elolvastad a slashdot, digg, reddit, index, google reader szent-egyház mindenféléjét, ami érdekelt, akkor még mindig nézhetsz sorozatokat, filmeket. Még mindig jutna időd másra vagy ezek nem hoznak lázba? Programozz, tanulj meg egy új nyelvet (Ruby, Python, Haskell, C#). Vacakolj framework-ökkel (Rails, Zope, Django, NetBeans, Cake, Symfony, másik hétezer..).

Játssz. OpenTTD, SimCity 4, IKARIAM, AstroEmpires, Tower Defense, EVE Online, Warhammer Online, Supreme Commander, vagy ami épp élvezetesnek tűnik.

És még fel se keltél a gép elől, már elment 3 emberöltőnyi idő. Ha lenne még, kirándulnék. Egyedül, sokan. Kevesen, mégtöbben. Világotlátnék, futnék, olvasnék.

Hasonló megfigyelésem szerint már most is azt csináljuk, amit amúgy csinálnánk (kegalábbis a nagy többség, extra külső kényszer, mint koncentrációs tábor, leadandó határidő, vizsgaidőszak, projectleadás, barátnő elcipel valamilyen plázába, stb.. nem számít).

Persze YMMV (aminek nem tudom van-e magyar megfelelője), de én még egy 10 perces BKV-zásra is inkább viszek egy könyvet, mert miért ne?

Néha pedig jó csak ülni a távolsági buszon és bambulni kifelé, szemlélni ahogy elsuhan a táj vagy kikönyökölni a vonatablakon és csodálattal adózva Alföldünknek, élvezni az ürességet-laposságot.

Mindez a sok idő mit sem ér hangulat és kedv nélkül, de az meg úgyis adja magát.

WiZARD, nem akarsz nálunk rendszergazdálkodni?

Hmm biztos olyan dolgokba kezdenék amiket időhiányában hanyagoltam, régi személyes projektek, hobbifejlesztgetések, ilyesmik.

De ezenkívűl nagyjából stimmel azzal, amit PAStheLoD írt: nagyon ritkán játszom már gépen, de világot is látnék, olvasnék és olvasnék, nem is tudom, úgy sem lesz ennyi időm sohasem. Vagy majd nyugdíjas korunkban, hehe


Nyelvet tanulnék, fotóznék, barátaimmal lennék, megpróbálnék pénzt keresni, megtanulnék gitározni, ilyesmik

Kirándulások, rajzórák, sörözések, német nyelv tanulása, sok-sok DiabloII!
H.-nak ebből egyetlen egy sem az érdeklését felkeltő ötlet.

Olthyer, ezt miből gondolod? A kirándulás, sörözés és német felelevenítése nekem is szerepel a listámon.

Na jó, a kirándulást és sörözést sejtettem, de ezek olyan általánosak, szerintem mindenki listáján rajta vannak. A németet abszolút nem gondoltam volna.

Olthyer,
szerintem mindenki listáján rajta vannak
sajnos tévedsz

Haszprus, Neee… Az ilyen illetőnek súlyos otthonülitisze lehet. Ki kell rángatni a domboldalra és sört/bort/pálinkát adni a kezébe!

Olthyer, Jelen Részemről régebben igen kedveltem a sört, ebédhez, vacsorához a bort is, páleszokat hagyjuk, mert azokat is, csak sosem bírtam igazán De az abnormális folyadékháztartásom miatt önként vonom meg magamtól az év jelentős részében. A maradék időszak meg olyan rövid A gond pedig csak annyi, hogy bringázás mellett 25°C felett simán előidézem a másnaposság szinte minden tünetét :-/

Tibi, Neked nincs is otthonülitiszed. Legalábbis eddig nem volt, nem? Kirándulós alkat vagy, meg az összeröffenésekre is elugrasz. Nem?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...