Haszprus

Burger

©   Haszprus   |   l0lzor life

Most kértem kaját diákkal nagyban a Burger Kingben.
Csaj kérte a diákot.
Mondom nincs itt.
Aszondja, nem látszik, hogy diák lennék.
Mondom de, sokadik diploma. Ötvenedik.
Elkerekedett a szeme. Aszondja: komolyan???
Mondom igen, ötvenedik. Az évek…
Mire ő: naháááát...!
És elhitte

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Milyen kedvezményre jogosít a diák?


Marmint azert gondolom a nagyobb menut a normal menu aran adjak, nem teljesen ingyen
Amugy az ilyen ackiokat sosem ertettem miert eri meg nekik. Ha az a cel, hogy sok vasarlo jojjon es noveljek az arbevetelt, akkor adjak mindenkinek ugyanannyiert a nagyobb menut. Vagy felirjak a diak szamat, es kapnak valami adovisszateritest, ha diakokra sozzak ra a vacak kajajukat? Nem ertem
Egy iskola melletti bufeben meg ertem, hogy diakoknak kedvezmenyt adnak, hogy tobben menjenek, na de nyar kozepen egy McDonald's-ban mi celja van egy ilyen akcionak?

NeoXon, gondolom kb az, h egy diák árérzékenyebb és esetleg dönthet a burger mellett ha ott ócsóbb a nagymenü, míg egy dolgozó felnőtt valszeg nem a 100 ft különbözet alapján fog meki és bk között választani, persze ki tudja, ez csak egy tipp.

másrészt ezek a cégek (inkább főleg a meki) nagyon keményen ráneveléssel kezdi a felhasználók beszerzését. ugye happy meal, szülinapi bulik, stb, megszerzed kiskorában és hozzád jár egész életében mert a meki mennyire jó… fiatalabbakat még könnyebb nevelni / befolyásolni ilyenekkel.

Haszprus erre nem gondoltam, de ebben igazad lehet. Akkor ezek szerint az en diakkoromban nem akcioztak elegge, mert en a mai napig csak a tolcseres McFreeze-t, es esetleg a Shake-et vagyok hajlando megenni (bar ez lehet, hogy Burger Kinges, mindig keverem, aztan az elado csak nez…), a tobbi szamomra ehetetlen, max. csak ha nagyon ehes vagyok, es semmi jobb nincs a kozelben, akkor eszem. Egyszer mar kiprobalom ezt a TGI Friday's-es hamburgert, azt hallottam, hogy klasszisokkal jobb a mekisnel, csak az a nagy hatulutoje, ahogy nezem (az amugy eleg gagyi) weblapjukon az arakat, hogy azok a pofatlanul rohadt soknal is joval magasabbak
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...