Haszprus

Magasan képzett

©   Haszprus   |   élelmezés l0lzor life öltöny

Önlab szóbeli után bementem a drapp öltönyömben a mekibe, ahol egyébként közel naponta látnak, a pultos most azonban tanácstalanul és zavartan állt egy pár másodpercig, aztán kérdő pillantást vetett a munkatársára hogy most mi legyen, végül visszanézett rám, és jónapottal köszönt. Kibaszott vicces volt.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Látom sikeres a l0lzor cimkém

Engem meg tegnap majdnem nem szolgáltak ki a benzinkútnál, amikor cigarettát akartam venni anyámnak. Csaj kétszer is megkérdezte, hogy elmúltam e már 18… (23 vagyok)

20 éves korom előtt tőlem sem kértek soha személyit, csak azóta. úgy tűnik, fiatalodunk.

Vicces hogy mennyire lehet irányítani az embereket az öltözködéssel.

…Minden okom megvan rá, hogy azt higgyem: a bolygó, ahonnét a kis herceg jött, a B-612-es kisbolygó. Távcsövön ezt a csillagocskát csak egyetlenegyszer észlelték: 1909-ben egy török csillagász.
Fölfedezéséről akkor nagy előadást tartott a Nemzetközi Csillagászati Kongresszuson. Öltözéke miatt, azonban nem hitt neki senki. Mert ilyenek a fölnőttek.
A B-612-es kisbolygó hírnevének nagy szerencséjére, azonban egy török diktátor utóbb halálbüntetés terhe mellett megparancsolta népének, hogy öltözködjék európai módra. A csillagász 1920-ban megismételte előadását, ezúttal fölöttébb elegáns öltönyben. És ezúttal egyet is értett vele mindenki.

Montana, Milyen igaz! (Leszögezem, nem vagyok fölnőtt.)


Balage, akkor van egy rossz hírem: Index - Itthon is 21 évre emelnék az alkoholvásárlás korhatárát


Úgyhogy tőled még vagy 10 évig kérdezősködni fognak
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...