RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Múltkor szóba került ez a kis lámpád a szines LED sor kapcsán, amit rendeltem.. kíváncsi vagyok azzal összevetve ez milyen Mondjuk a távirányítója atomjónak néz ki az enyémhez képest.. No még 1-2 hét és megjön végre a LED sor és lehet tesztelni

Én ilyet rendeltem:
Waterproof RGB 300x5050 SMD LED Multicolored Light Strip (5-Meter/DC 12V) - Free Shipping - DealExtreme

Ez mondjuk nem olyan esztétikus.. de úgysem fog látszani a polc tetején Viszont a jókis távirányítódat irigylem

Orca, távirányítót szívesen visszacserélném az első generációsra. a második generációs kör alakú és mivel érintős így a világon semmiből nem lehet megmondani sötétben, hogy épp merre áll, szóval sötétben elsőre valami randomot fog megnyomni rajta az ember… ettől függetlenül persze szép, meg maga a lámpatest is.

És ilyet hol lehet kapni? Elemekkel mennyit bir? Ez az átlátszó verzió?

Csepi, fekete átlátszó, az elem a távirányítóba megy, amúgy hálózatról táplálkozik. Lámpa, csillár, világítás webáruház, lámpa webáruház én itt vettem

Haszprus, hm, valóban a kör kialakítás akkor nem a legszerencsésebb.. de így is sokkal menőbb mint az a lapos, gombos, infrás vacak, ami ehhez leszSemmire ill semmi túl hasznosra.. Hangulatvilágításnak hívják Jópofa dolog csak ez a philips kütyü sztem veszett drága, a LEDsor töredék árból remélem hasonlót produkál.. majd meglátjuk..

Mindig ott a lehetőség hogy belógassunk a mennyezet közepéről egy 60 wattos fedetlen égőt. Jó világítást ad, bevált, olcsó, egyszerű kezelni, könnyű cserélni.

Ha valakinek ez nem felel meg, akkor pedig jönnek a szintek, kinek ízlése, igénye, egyéb preferenciái és lehetőségei mentén.

Én imádom a hangulatvilágításokat, esztétikus lámpákat, és nekem momentán arra jó, amióta csak megvan (7 hónapja), hogy minden egyes bekapcsolás egy külön öröm, élmény, hogy ú de jó színe van, és megválaszthatom hogy éppen mihez van kedvem.

Remélem nem értetted félre, nem beszólni akartam! Szerintem is marha jó dolog, csak én úgyis úgy oldom meg, hogy ne látsszon csak a fénye, ha be van kapcsolva, így fölösleges a dizájn miatti felár.. de amúgy marhára tetszik nekem is a philips kütyü


Szerintem csak a csajokat akarod levenni a lábukról ezzel…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...