RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Felcsillanó szemek!!! Megeszem azt a békát, olyan édes!!! Még nem voltam ott soha, de sokat hallottam a Rám-szakadékról. Most már látom, hogy jó hely: találnék szórakozást! Brekk.

Olthyer, Én se voltam még ott soha, aztán mindenki mondta hogy jó hely, meg kicsit extrémebb mint a többi, aztán tegnap elmentünk és nem csalódtunk. Igaz sikerült egyszer elsüllyednem a sárban, másodszor pedig a patakba estem bele, amikor kifordúlt alólam egy kő átkelésnél

Balage, Így az izgalmas, ha van mit mesélni az unokáknak, nem? Azért remélem, nem fáztál meg a patakba pottyanás miatt! Szerencsére egész meleg idő van mostanában. Gondolom, nem volt váltás cipőd és zoknid(?)

Sztem majd mi is meglessük újra. (Illetve Erika még nem volt.)

Olthyer, Nem fáztam meg, már van gyakorlatom benne, legutóbb tavaly télen estem bele a Hyde Parkban lévő tóba Szerencsére mind a két alkalommal csak térdig áztam fel egy lábon

Balage, Na igen, azért az erdőben lehet, hogy hűvös lett volna, ha belecsücsülsz a vízbe, aztán kisgatyában folytatod tovább az utat. Amúgy én is léptem már tóba! Nagyon régen volt, talán még általános alsóban. A vizes fűcsombékok eltakarták a sártengeres részeket a szélen… Ráléptem egyre, besüppedtem, elcsúsztam a sárral. Brr, hirtelen a tóban volt a fél lábam. Persze ez kismiska volt a te téli esetedhez képest. Mi a titkod?

A Ramszakadek nagyon kiraly hely

Durvan eddig 5x voltam ott, de ahogy elnezem a kepeket, megint visszamennek
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...