Haszprus

Ablakcsere a nappaliban

©   Haszprus   |   350d fotózás life

Oje.

Lett egy eszetlen rossz hő és hangszigetelő, kettéosztott ablakból ill kettéosztott ajtóból egy egyfelületű ablak és egy egyfelületű ajtó. 45 db-es hangtompítás (gyakorlatilag tökéletes némaság), reluxa, redőny (elvileg koromsötétet csinál), és lesz hamarosan szúnyogháló is - igaz az eddig is volt. Szóval akár az ablak alá is jöhet egy ágy. (Igaz mivel ott van a fűtőtest ezért sztem nem a legjobb ötlet.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!



dankoi, ntom pontosan megmondani de olyan 19 körül mentek el a jómunkásemberek és mondjuk 8 körül jöttek. Szúnyoghálót később szerelik fel, mert ahhoz fel kellett venni újra a pontos méreteket, és azért látható h egyéb munkák is vannak hátra.

Haszprus, Reggel 8-tól este 19-ig? Egy ablak és egy ajtó? Hát nem tudom, de nálam az erkélyes szobán, ahol egy ajtó és a tőle balra-jobbra található ablakok cseréje volt 2,5 óra alatt végeztek. Kitakartottak és még redőnyt is belőtték. Sőt sürített levegővel végignézték, hogy nincs-e valahol illesztési rés (ezt korábban egyik szakember sem csinálta).

Ettől függetlenül a képek alapján szép munkát végeztek. Persze azt sem tudhatom, hogy a régi - láthatóan fa - ablakokat mennyire kellett kibontani és kivésni a falból.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...