life - 2011 szeptember - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Hm

©   Haszprus   |   life

Ma kijöttem a melóból 18-kor, és egy csaj nézett az utca túloldaláról, tökre mintha rám várt volna, és tényleg! Ő volt a fejvadász aki közvetített a Sanomának. Véletlen futottunk egymásba, jót dumáltunk utána ameddig közösen mentünk. Tök pozitív élmény volt.

Este bementem szoliba, és a szolis csaj, akit múltkor láttam először, megkérdezte hogy a hármasba megyek ugye? Emlékezett, hogy múltkor oda mentem. Kedves volt.

A közértben rámköszönt a Kamra Campusos pultos szöszi, akivel alig valamennyit beszéltem (annyit, hogy melyik kamra bummot ajánlja, amelyik színtelen). Estére kérdezte hogy jövök-e.

A blahán a mekiben már visszakérdeztek ebédnél, hogy nagyobb méretben epres shake-kel, ugye?

Éjszaka rámköszönt a körúton egy oktogoni mekis pultos.

Miről jegyeznek meg???

Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   barátok buli life meló sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.