Haszprus

Láncolt lista jeah

©   Haszprus   |   fejlesztés történelem
juhuhuhuhuhuhúúúúúúúú!!!

Megérte ébren lennem, mert elkezdtem foglalkozni ###### (censored by Haszprus, to protect his/her privacy – angolul írok mert az khooolul hangzik) által küldött C programocskával, ami a lehető legegyszerűbb módon felépít egy láncolt listát dinamikus adatszerkezettel (direkt ilyet kértem tőle). Először is részletenként átmásoltam az ő kódját a Borland C++-ba, és közben elkezdtem megérteni hogy hogy is működik. Utána nekiálltam mindenféle utánaolvasás nélkül egy rendező algoritmusnak, és jessssssz, nem érdekel mások szemében ez vajon nagy vagy kis siker-e (aki vágja annak kis siker, aki nem vágja annak csak álom , nekem most éppen nagy siker, megírtam egy rendező algoritmust, jeah, és műxik!

Ezúton is thx, ######!

Azt hiszem, most ezzel a lépéssel kurvajól haladok a sikeres prog gyakIV felé. Hmm. GyakIV-n is van beugró feladat? Mindjár megkérdezem a levlistán.

Megjegyzem, a rendező algoritmus, amit csináltam, eléggé processzoridő-pazarló, de kinemszarikbele manapság, nem igaz? [ofkorsz nem igaz, én általában igyekszem optimális cumókat írni, még ha a php-ben is]

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

a gyakIV full ugyanolyan, mint a vizsga, tehát van beugró része meg nembeugró része is. a különbség annyi, hogy a gyakIV-zőknek nyilvánvalóan nem sok értelme van megírni a nembeugró részt, ezért nektek elég a beugrót megírni, azt viszont 2-ből 1.2 pontosra kell.

Haszprus privacy zsírtitifullrulez ;-)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...