mainframe

Mf a bliccman

©   mainframe   |   bkv howto life magyarország

Mainframe izgalmas akcióba kezd(ett): Budapest metróhálózatában 20 alkalommal fog ellenőrzésen áthaladni lejárt bérlettel, azt szabályosan felmutatva az ellenőröknek. Tessék kommentben megtippelni, hogy ebből hány alkalommal fog fennakadni a rostán. A legközelebbi tippet adók között egy barátságos mosolyt és egy vállveregetést sorsolunk ki. (A nyugtalankodók kedvéért megjegyzem hogy a lejárt bérlet alatt van egy szép szabályos, aktuális is, a durva konfrontációk elkerülése végett.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Lassan kezdek kiváncsi lenni, hogy ennek mi lett a vége

Szerintem simán nem veszik észre. Én is mutattam már be az utóbbi időben lejárt bérletet, le se szarták…

Anett és párja tippje: tízből egy nézi meg. Közelít?

Olthyer, Az mi, hogy Anett és párja tippje? Ő nem tud írni és azért írod le helyette? Vagy hogy? Hátrafordultál a monitortól és megkérdezted, hogy ő mit gondol? Vagy együtt olvastátok a postot, közösen felsóhajtottatok és leírtad, hogy ketten mire jutottatok?

Olthyer 20 alkalommal mutattam be. Így a tipped 20/18?
The GuNN Lassan meg lesz mondva a végeredmény, csak így mérsékelten izgalmas, hogy senki nem tippel.

mainframe: szerintem senki nem nézte meg. Mit nyertem?

Szerintem 20-ból 8-szor kapnak el.

mainframe, Igen, ez esetben 20-ból 2-re tippelek.
Montana, Mosoly.

10/7 szer feltűnik nekik szerintem. Az nyilván nem ér, amikor esténként már csak bólintanak mindenkire és be sem kell mutatni semmit.

The GuNN Akkor az 20/6 sikeres átmenetel? Optimista vagy, nemkicsit.
Egyébként meg lezárom, és kihirdetem, hogy Montana nyert, mert egyszer sem vették észre, hogy (a vége felé már több mint egy hónapja) lejárt bérlettel dzsesszelek.

Olthyernek közöltem egy fals részeredményt, ezzel kicsit félrevezettem, azonban úgy határoztam, hogy az az alkalom nem ért, mert akkor az érvényes bérletem volt felül, és pont akkor kérték el megnézni. Ellenben nem számoltam azt az alkalmat sem, amikor villamoson kérték (mert az villamos, nem metró), és 1,5 centiről, arba tartva sem sikerült levenni hogy ez nemjó. Ez a kettő kinullázta egymást, és amúgy sem fértek bele a specifikációba, úgyhogy a vége 20/20.
Utána egyébként még belekezdtem egy olyanba, hogy akkor most rekordkísérlet, és lássuk hányadiknál veszik végre észre, de úgy 25-28 táján valahol elvesztettem a fonalat, meg meg is untam, úgyhogy ennyi.
Montana majd begyűjtheti a nyereményét legközelebb amikor találkozunk (ezúton is üzenem hogy majd találja ki mikor legyen az).

mainframe, lol, száni
Tiszta durva hogy a bkvfigyelőn meg milyen szakmai öntudattal (!) nyilatkoznak a felszíni ellenőrök és lesajnálják a szekusokat, merthogy azok képzetlenek és nem ismerik fel a rossz bérletet

Montananak gratulálok!

The GuNN, Hátrafordultál a monitortól és megkérdezted, hogy ő mit gondol?

Igen. Ő nem blogozik, de megkérdeztem, hogy mit tippel, hogy növelje a szavazók számát. Egyébként tippjeink egymástól függetlenek, véletlenül lett ugyanaz.

mainframe, Sajnos lemaradtam a szavazásról, de ez nagyon lol! Ezután elég lesz két-három havonta bérletet venni!?

dankoi, elég lesz 10 évente is… Bkvfigyelőn azt olvastam hogy valakinek az 1996-os bérletét se szúrták ki most érted, aki nem tudja megállapítani egy kartalan emberről papír nélkül hogy mozgássérült…

dankoi Még ha ez esetleg egy szerencsés széria is volt, és elkapnak mondjuk két-három havonta egyszer, úgy is bőven megéri ez a rendszer (hozzá kell tegyem: sajnos).
Már csak azért is, mert ha van érvényes bérleted, akkor is van sanszod, hogy ilyen időrésben egyszer pl. otthonhagyod, és akkor is ugyanúgy megkapod a büntetést, szóval…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...