dev
Haszprus

Na most már blogolok Windows futásidő…

©   Haszprus   |   hwsw
Na most már blogolok Windows futásidő screenshotokat is. Veszélyes már a szitu, az előbb elszállt pl. az egerem, mert kihúztam a billentyűzetet (érdekes összefüggés), de egeret átdugtam ps2-ről usb-re, ahol újra felismerődött és így megy tovább minden a maga útján

És a mai futásidő:Ja ez hibernálás nélkül van, nem használom azt a feature-t.

További problémát jelent hogy a rendszer időről időre kifut a memóriából. Ilyenkor azzal tudok segíteni a dolgon, hogy bezárom a programok egy részét, majd újból elindítom őket. Erre nemtom mi szükség van, de minden esetre használ. A Photoshop rendszeresen problémázik hogy el se tud indulni, vagy hogy nem tudja a vágólapot importálni kevés memória miatt.

(Háttérinfó: 512 MB RAM-mal nyomom. A Photoshop pedig nemcsak ilyen speckó futásidő mellett problémázik hanem akkor is ha egy napja se megy a gép.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

HEATHER Up Time: 13 Days, 4 Hours, 6 Minutes, 3 Seconds
ENYIMGEP Up Time: 7 Days, 18 Hours, 34 Minutes, 19 Seconds

;]A te.enyimgép.uptime nem sokkal több mint az én.enyimgép.uptime
Viszont én csak most kezdtem ezt nyomatni, eddig mindennap kikapcsoltam, akár többször is. Meglássuk mi lesz.

KFKI-s egyik asztali gép uptime rekordja: 117d 8h 17m. legalábbis amióta ott rendszergarázdálkodom. lehet, hogy volt több is.


én a helyedben csuklóból rávágtam volna, hogy "biztos azért, mert nem használja senki". egyébként de. a gazdája még kijelentkezni is lusta róla
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
11 queries