life - 2011 - 27 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

80,4

©   Haszprus   |   élelmezés howto kondi life önmenedzsment sanoma történelem

80,4 kg vagyok. Az utóbbi időben a Sanomáig bezárólag fixen 73-74 körül mozogtam, 3 hónap alatt viszont felszedtem 6 kilót.

Dátum KG Zsír% Víz% Pocak*
2009-05-17 71.4 14 59.4
2009-08-19 75.5 15.8 57.5
2009-10-11 70.6 13.8 59.8 81
2010-05-05 75 15 57.5
2010-05-18 73.8 15.2 58.3
2011-12-24 80.4 17.9 55.5 97.5

* Pocakkerület (köldöknél, cm)

Tennem kell valamit.

Haszprus

Krav maga rulez :)

©   Haszprus   |   barátok kondi life

Yepp.

Megvolt az első edzés. Kurvára lefárasztott, és nem mondom hogy nem volt szenvedés, de mindenképpen egy élmény volt, és hasznosnak gondolom, szóval tolni kell.

Haszprus

Hm

©   Haszprus   |   life

Ma kijöttem a melóból 18-kor, és egy csaj nézett az utca túloldaláról, tökre mintha rám várt volna, és tényleg! Ő volt a fejvadász aki közvetített a Sanomának. Véletlen futottunk egymásba, jót dumáltunk utána ameddig közösen mentünk. Tök pozitív élmény volt.

Este bementem szoliba, és a szolis csaj, akit múltkor láttam először, megkérdezte hogy a hármasba megyek ugye? Emlékezett, hogy múltkor oda mentem. Kedves volt.

A közértben rámköszönt a Kamra Campusos pultos szöszi, akivel alig valamennyit beszéltem (annyit, hogy melyik kamra bummot ajánlja, amelyik színtelen). Estére kérdezte hogy jövök-e.

A blahán a mekiben már visszakérdeztek ebédnél, hogy nagyobb méretben epres shake-kel, ugye?

Éjszaka rámköszönt a körúton egy oktogoni mekis pultos.

Miről jegyeznek meg???

Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   barátok buli life meló sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.

Haszprus

Szereted a barackot? A hamvas barackot?

©   Haszprus   |   life

Tegnap egy q szép szőke csaj leszólított az utcán hogy

Szia nem veszed meg véletlenül ezt a baracklikőrt 1000 Ft-ért? Szülinapom van, és nincs pénzünk bemenni a zp-be.

Teljesen gyanús volt a dolog, egy ilyen pia 3e Ft környéke. Azt mondta, kóstoljak bele nyugodtan. Mondom megnézhetem? Palack alapján nice 20%-os cucc, az aminek állítja, de mondom mi van benne, látom el van már szakítva a zár rajta. Beleszagolok, tényleg az van benne. De vajon még mi? Mindenesetre mondom max 1000 Ft-ot bukok és remélem nincs benne semmi gázos. Miután megvettem, megkóstoltam. Abszolút best buy, isteni finom, she made my day, egész este ennek örvendeztem, fülig ért a szám.

Bejegyzéscím © Castor Troy, Ál/Arc

Haszprus

És?

©   Haszprus   |   life

Tegnap indulás után eszembe jutott, hogy nincs nálam rágó, bementem hát a MOL kútra, letettem egy rágót a pultra, csak ez lesz - mondtam, és kivettem a kis kötegemet a zsebemből ami kártyák és pénzek kombinációja, előkerestem a bankkártyámat és odanyújtottam.

Pultos csaj neheztelően rám néz, majd utalásképpen ennyit odavet: Már beütöttem hogy készpénz lesz.

Lemerevedek egy másodpercre, nézek rá, köpni-nyelni nem tudok, majd megkérdezem:
- És?

Csaj: Most tényleg egy rágót kártyával akarsz kifizetni?

Szisszegtem egyet, otthagytam a csajt faképnél, és megvettem a rágót a másik kúton.

Nekem MI KÖZÖM van ahhoz a tényhez, hogy ő mit hitt?! Különösképpen ezt ilyen stílusban tálalva. Talán esetleg: Ne haragudj, beütöttem hogy készpénz lesz, tudnál esetleg készpénzzel fizetni?

Nehogymár ő mondja meg hogy mivel fizetek (nem biztos, hogy fel akarom váltani a 20 ezresemet egy rágóért, vagy pl. kiszámolva van nálam másvalamire, akármi. Közöd?!)

Haszprus

Európa #2, Velence

©   Haszprus   |   350d barátok eurotrip fotózás kocsi külföld olaszország túra wx1

Haszprus says: Velencében a parkolóház úgy működik, hogy felparkolsz mondjuk a 10. emeletre, ahol közli a faszi, hogy a kocsit hagyd nyitva, és hagyd benne a kulcsot, mert hátha át kell vele állni. Nyitva hagyod, benne a kulccsal, két laptoppal, meg mittudoménmivel. Visszajövetelkor még ez a faszi se volt ott, senki semmit nem kérdezett vagy nézett, beültünk az autónkba és eljöttünk. utólag azt mondom h egy x6-ba kellett volna beülni.

Gyuri: neeeeee. ez ugye vicc? blog-on mar kint van?

Haszprus: nincs kint és ez komoly

Gyuri: szegyen b+

Az. Velencei utunkról további érdekességek Mainframe blogján: Aztán jöttek azok a hidak... - 2. nap

Haszprus

Európa #1, Horvátország

©   Haszprus   |   barátok eurotrip horvátország kocsi külföld túra

Mainframe írásba foglalta útunk első részét, ami a horvát Plitvicei-tavakig tart, és még egy kicsit tovább. Olvassátok, mert atomjó lett. Nem is tudom, spoiler lenne ellőni itt a főbb pontokat.

Minden úgy kezdődött, hogy kitaláltuk Haszprussal, hogy most éppen minden adott lenne egy nagyobbfajta utazáshoz, szóval miért ne. Ennek jegyében rajtoltunk el végül 2011 június 26-án, vasárnap, autóval.

Ez mondjuk nem volt annyira triviális, mint elsőre gondoltam, mert Haszprus egy végigbulizott este és két ébren töltött nap után, a vérében található jelentős alkoholmennyiség társaságában érkezett (for the record: nem sajátkezűleg vezetve, csak hogy ne keltsem rossz hírét) hajnali 6 órakor, az út első szakasza pedig egy laza Budapest-Plitvice táv volt, amit a valóságtól kissé elrugaszkodott Google Maps 5 órásra lőtt be.

Folytatás Mainframe-nél, képek pedig itt

Haszprus

Burger

©   Haszprus   |   l0lzor life

Most kértem kaját diákkal nagyban a Burger Kingben.
Csaj kérte a diákot.
Mondom nincs itt.
Aszondja, nem látszik, hogy diák lennék.
Mondom de, sokadik diploma. Ötvenedik.
Elkerekedett a szeme. Aszondja: komolyan???
Mondom igen, ötvenedik. Az évek…
Mire ő: naháááát...!
És elhitte

Haszprus

BKV / közter a k..edves

©   Haszprus   |   bkv life

Van bérletem, 9800 Ft-ért vettem, de megvágtak a bkv-n hogy nem volt bérletigazolványom. 12000 Ft-ra, akármennyit szövegeltem hogy az enyém és mai a dátum és most vettem. Hát a kedves mamátok. Amúgy tudom hogy ez a szabály hogy kellene bérletigazolvány de még soha egyetlen ellenőr se kérte számon rajtam, meg se említették hogy kéne. Ez egy közterületis volt. Nem írtam alá, de átadtam a személyimet. Utólag hülyeség volt, szerintem nem kutathatta volna át a zsebemet vagy bármi, semmit se tehetett volna. Csak nem tudtam h ennyibe fog fájni. De mindjárt csináltatok bérletigazolványt és megyek az akácfába, megpróbálom kidumálni. Ha nem sikerül, akkor 2000 Ft-ot kell fizetnem, merthogy van érvényes cuccom. Illetve remélem a bérletigazolványom ma már érvényes lesz. Nemtom annak hogy megy a kiállítása, sose csináltattam, mert minek, sehol se kérik, és nagy, meg plusz egy vacak amit cipeljek.

Ps lehet mondani h én voltam a hülye. Szerintem nem kellett volna megvágjon, és ezt neki is kifejtettem elég részletesen.

Haszprus

Partying, partying, yeah!

©   Haszprus   |   barátok buli coronita dávid desire élelmezés epam grund kocsi kozmetikus life mcd meló mobilfotó normafa sör túra

Csütörtök westend EPAM új szint Kata Gábor Marcsi Grund sör home péntek Resty Rita kozmetikus hátmasszázs Morrisons Balage Kristóf Andreas Dávid taxi mcd taxi soroksári benyitás A taxi home sleep szombat kocsi telek soroksári A Mcd kínai Normafa eszméletlen Csepel Mainframe Rita ukrán before Geri Hajógyári Coro Café Boráros home.

Haszprus

Szentendre & Szlovákia

©   Haszprus   |   barátok bringa desire kocsi life mobilfotó túra

ScoobyZolival nyomtunk bringán egy Schönherz -> Újpest -> Megyeri híd -> Szentendre -> Újpest -> Kopaszi-gát bringatúrát. Kiégetett, leszívott ez a nap is - saccperkábé 50-60 km-t tekertem. Útközben Szentendrén megelőzött minket valami jó csaj, üldözőbe vettem, erre amikor utólértem, kiderült, hogy Kata volt az.

Ps. tegnap csak úgy random nyomtam egy határátlépést Párkányba. Se vám, se határ, semmi, üdvözöljük Szlovákiában, mondta a felirat, és ennyi… Meglepő állapotok vannak amúgy.

máj. 30. 21:01 Zoli szerint megvolt az 70 km is.

Haszprus

BKV-s matek

©   Haszprus   |   bkv l0lzor life szánalmas

30 napos BKV bérletet akartam venni mai (feb28) kezdődátummal.

Emberünk teker egyet a pecsétjén, és rányomja:

Február 28 - március 27.

Igazából számítottam a dologra, ezért rávezetően megkérdeztem tőle:
- Biztos, hogy 30 nap van a két dátum között?
- Igen.
- Akkor köszönöm, mégse kérek…

Ugye értitek, hogy amennyiben február 28-ig nem jött rá, hogy február csak 28 napos, akkor az elmúlt teljes egy hónapon keresztül 28 napos bérletet árult a faszi?

Haszprus

Almost dead

©   Haszprus   |   life

Ma reggel majd meghaltam a fájdalomtól (pár napja vért köpök), ügyeletes háziorvos, fülorrgégészet, házidoki, patika, cataflam, levofloxacin sandoz, nasivin, algoflex, meleg só, fül és arcüreggyulladás, és örüljek ha nem kell felszúrni jövő héten.

IRCQuote fight! In the ring:

Kurvajó szilveszteri buli volt, Balagééknél kezdve aztán egy eltés koleszos buliban folytatva! Még ilyet!

Balage
kérdezted miért volt az a sok szék a budi ajtóban... azért volt, mert volt egy részeg gyerek, aki kijött a budiról, megfogta először a szemetest, és pörögve bebaszta