kocsi - 2005 szeptember - 1 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Forgalmi donez

©   Haszprus   |   kocsi life történelem

[Haszprus] re
[Haszprus] forgalmi hibátlan
[Haszprus] 15 perc után a faszi elégedett volt, össz 20 percet vezettem (mer még visszafelé)

Még egy eü vizsgát kell letennem (nehezíti hogy kb. egy hónapja voltam egy amúgy is meglehetősen tré eü tanfolyamon) aztán jogsi, aztán lesz mivel kitörölni, még akkor is ha erre egy plasztik kártya nem a legalkalmasabb.

Viszont ezúton ajánlanám oktatónak Nagy Ferencet (Peugeot 206), aki betartja a hivatalosan előírt 100 perces órákat, sőt néha többet is ad, marha türelmes, jókedélyű, ismeri a kreszt (szemben az előző oktatómmal), nem üti meg ököllel a diákot (szemben az előző oktatómmal), nem tart baseball-ütőt az ülés mellett (szemben a 2 évvel ezelőtti oktatómmal), állítólag a rutin-oktatást a rutinpályán tartja (szemben mindkét előző oktatómmal), egyszerűen remek munkát végez, nem pedig valami pikniken érzi magát. Thx.

Egyébként az előző forgalmi oktatóm, a mostani, és a vizsgabiztos is észrevételezte, hogy ugye nem most ülök először autóban Atom vok. Skill rulz. Különösen arra vagyok büszke, hogy milyen szépen állok meg (ezt egyébként a forgalmi alatt tanultam meg). Köszönet a szüleimnek, akik legalább ezt lehetővé tették.