Haszprus

Forgalmi donez

©   Haszprus   |   kocsi life történelem

[Haszprus] re
[Haszprus] forgalmi hibátlan
[Haszprus] 15 perc után a faszi elégedett volt, össz 20 percet vezettem (mer még visszafelé)

Még egy eü vizsgát kell letennem (nehezíti hogy kb. egy hónapja voltam egy amúgy is meglehetősen tré eü tanfolyamon) aztán jogsi, aztán lesz mivel kitörölni, még akkor is ha erre egy plasztik kártya nem a legalkalmasabb.

Viszont ezúton ajánlanám oktatónak Nagy Ferencet (Peugeot 206), aki betartja a hivatalosan előírt 100 perces órákat, sőt néha többet is ad, marha türelmes, jókedélyű, ismeri a kreszt (szemben az előző oktatómmal), nem üti meg ököllel a diákot (szemben az előző oktatómmal), nem tart baseball-ütőt az ülés mellett (szemben a 2 évvel ezelőtti oktatómmal), állítólag a rutin-oktatást a rutinpályán tartja (szemben mindkét előző oktatómmal), egyszerűen remek munkát végez, nem pedig valami pikniken érzi magát. Thx.

Egyébként az előző forgalmi oktatóm, a mostani, és a vizsgabiztos is észrevételezte, hogy ugye nem most ülök először autóban Atom vok. Skill rulz. Különösen arra vagyok büszke, hogy milyen szépen állok meg (ezt egyébként a forgalmi alatt tanultam meg). Köszönet a szüleimnek, akik legalább ezt lehetővé tették.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

vazze, isten vagy! (már csak azt nem értem (és lusta vagyok utánaolvasni), hogy mi a rákért tart 1 nyáron át nálad ez a jogosítványosdi (meg hogy anno miért hagytad abba))

- júl 1 körül vége a sulinak
- júl 25-re bírják beadminisztrálni a rutinvizsgámat (közben veszek 1 db rutinórát, ahol a rutinvizsga elején lévő járműellenőrzést ismételtetem át az oktatóval). a forgalmit nem kezdhetem meg a rutinvizsga nélkül.
- júl 25-én rutinvizsgázok, és aznap lejár a kreszem (2 év), amíg újabb kreszvizsgát nem teszek, megin nem vezethetek. ugyanakkor a második kreszvizsgát sem tehetem le az előző kreszvizsga lejárta előtt. (óriási időveszteség)
- aug 5 kreszvizsga
- aug 10 első alkalom az oktatómmal (második oktató), aki egy szarházi faszkalap. ezt a tényt az öklével hozta tudomásomra az óra idő előtti végén.
- átkértem magam másik oktatóhoz, aki heti 2-3 órát vállalt, így szept 1-re tudtam levezetni a kötelező 20 óra forgalmat.

anno azért hagytam abba mert az első oktatóm nem volt hajlandó rutinpályára vinni egyszer se (kéréseim ellenére). ezért otthagytam őt viszont nem akartam a kollégáinál se tanulni mondván hogy biztos megszívatnak, meg a fősuli napi 4 órás bkv-zása mellé nem volt se kedvem, se erőm még ezt is bepakolni. aztán telt az idő és jött a bme, ami elég keménynek bizonyult ahhoz, hogy ne merjek mellette még jogsiszerzéssel is törődni. és kedvem se volt mert úgyse fogok vezetni még néhanapján se, nem volt motivációm.

aug 10 első alkalom az oktatómmal (második oktató), aki egy szarházi faszkalap. ezt a tényt az öklével hozta tudomásomra az óra idő előtti végén.
kicsit bovebben meg lehet tudni, h mi tortent?

nem vagyok biztos benne hogy ez a nagy nyilvánosságra tartozik

a lényeg az hogy nem tetszett neki hogy elégedetlen vagyok azzal amit ő munkának nevezett, valamint a hazugságaival (dátumokat illetően), emiatt 2 hétre rárakta a karomra az ököllenyomatát.

persze lehetne részletesebben is, de ez most egyelőre a trusted userek szűk körének kiváltsága - a sulihoz se mentem el a problémával.

ok. remelem azert nem hagytad annyiban.

annyiban hagytam miután eléggé megfenyegetett. nem biztos hogy jó ötlet pszichológiai esetekkel háborút folytatni, különösen hogy hasznom nincs belőle.

egyébként az első oktatómat bepanaszoltam a sulinál - nem volt hajlandó a munkáját végezni, akárcsak a második - és idén azt az infót kaptam hogy önszántából hagyta ott a melót, nem pedig kibaszták vagy ilyesmi. szal még csak ennyi értelme sincs beszólni...

bár én egy sulivezető helyében elgondolkodnék egy ilyen agresszív arc eltávolításáról.

nem biztos hogy jó ötlet pszichológiai esetekkel háborút folytatni, különösen hogy hasznom nincs belőle.
megvannak erre a megfelelo forumok, bar a hatekonysag kerdeses. egyebkent pedig ha neked nem is hasznos ( teszem azt mert nem vagy elegtetelre ehes, bosszuallo alak), a tarsadalomnak meg lehet az

a társadalom érdeke hogy fontosabb dolgokkal foglalkozzak

és ugyan bosszúra szomjúhozom, de megtanultam uralkodni az állati ösztöneimen

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...