labvez - 2007 május - 2 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Sympa spamfilter rox

©   Haszprus   |   bme labvez

Küldtem jónéhány php-vel kapcsolatos fejtágító levelet az info2004-re még a múlt héten, amikor a php mérések folytak. Most veszem észre, hogy ezek egyike se ment be, mert valszeg a sympa spamnek hitte őket és kiváló konfigurálása révén erről nem értesített válaszlevélben.

Kár hogy az a párszáz ember akit akkor még érintett volna, csak utólag olvashatja, és tekintve hogy a feladat beadási határideje lejárt, így ezt valszeg nem teszik meg.

Haszprus

Utolsó labor (PHP)

©   Haszprus   |   labvez

Arra jöttem rá egyébként az utóbbi néhány labor alkalmával, hogy a nagyon gyenge beugrót íróktól is érdemes inkább egy kiválóan teljesített házi feladatot megkövetelni, ahelyett hogy az illető bukná az adott témakört. Végső soron egy remek házi garancia arra, hogy a hallgató elmélyül a témában, legalábbis ha saját maga oldja meg.

Ma megtartottam az utolsó órát is, php volt, másodjára. A múltkori security riskekhez még hozzátettem egy-két példát. Annak pedig örültem, hogy egész sokan megjelentek, négy embernek ugyanis nem lett volna kötelező az utolsó óra, de közűlük hárman eljöttek (egyikőjük már bukta a tárgyat a hálós rész miatt és mégis eljött!). Ezt sikerként könyvelem.


A második csoportom beugrói a félév során. Erősen eltér az első csoportom statisztikájától.