Haszprus

Blog postüberlimiter

©   Haszprus   |   bme fejlesztés történelem
A megszokottnál jelentősen ritkábban fogok jelentkezni. Egy meglehetősen kiterjedt szabályrendszert kreáltam arra vonatkozólag, hogy mikor publikálhatok új bejegyzéseket (ez volt az oka, hogy hétfő óta nem írtam), és mikor érhetem el a blog júzerfelületét. A hozzászólásokról értesítő emaileket a mai nappal kezdődően letiltottam. Mindezek célja, hogy több időt tudjak fordítani azon dolgokra, amikre szükséges.

Azon felül hogy a hétnek számos napján hazaérkezésem után egyszerűen bealszom és így csonkítom saját időmet, sajnos irdatlan időmennyiséget b#szok el mindenféle dolgokra a monitor túloldalán is, ezek egyike a blog, a többit pedig nem áll módomban szabályokkal kontrollálni, marad tehát a bloglimitáció.

Tegnap Anal2 ZH2 volt, szerintem nem sikerült olyan rosszul, mint ahogy a ZH előtt gondoltam (persze majd csak jövő héten derül ki ténylegesen). Volt fony kiszh is, ahol a feladatot sikeresen megint félreértelmeztem, mint a másik két kiszh esetén is, kib#szottul idegesítő hogy az összes kiszh alapján lamzor vagyok, a nagyzh alapján pedig nem. Végül most depo zh-ról jövök, amire kőkemény 3 órát készültem a keddi konzultációval együtt, ennek megfelelő lesz a zh-eredmény is. Bár szerintem a prolog rész nem lett rossz, de mivel mindkét témából 40% kell, ezért a prologgal kitörölhetem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...