Haszprus

Státuszszimbólum

©   Haszprus   |   bme úszás
Felvettem kb. 120 kreditet vaze, most akkor menő vagyok?

Az a baj egyébként hogy az a 20-25 kreditnyi választható amit fel akartam venni, mind ugyanabban az időpontban van. F#########asza.



just for fun, az óráim 3/4-e még be sincs rajzolva ide

Na mi az értelme ennek. Hát csak annyi hogy össze tudjak majd válogatni egy olyan órarendet ami optimális lesz időbeosztás, kreditek, lájtosság, meg mindenféle szempontból, és ez nem megy anélkül hogy tudnám hogy melyik előadás mikor van. Szerencsére a KTH portálon megtekinthető 3-nál több óra is egy időpontban. Ofkorsz a legvégén majd ilyen 40-50 közötti kreditet veszek fel.

Ja figyelmes szemlélő megpillanthatja az idei tárgyaimat is a listában, ez azért van mert semmit se bízok a véletlenre

No még annyit hogy nemtom milyen tesit vegyek fel. Eddig 4 féléven át az úszást vettem, de csak első félévben teljesítettem. Most megin felvettem de igazából asszem ez nem egy bölcs dolog. Mondjuk valszeg szarni fogok rá nagy ívben, akármit is vennék fel, mert nem igazán high priority a dolog.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Pedig jó lenne, ha megcsinálnád a tesit, mert amiatt szívni a végén gázos. Hova sietsz ennyire, miért kell ennyi tárgyat felvenni?

Nem sietek sehova. 4,0-s ösztöndíjindexre hajtok idén meg jövőre. Viszont nem tudom motiválni magam arra hogy minden tárgyat 4-5-re teljesítsek, úgyhogy inkább felveszek több tárgyat. Az ösztöndíjindex meg ugye minden tré eredménytől csak növekszik.

Bár kétségtelenül a félév elején még sietségi okokból vettem fel 48-at, nem pedig átlag-megfontolásokból.

Mondjuk lehet hogy kevesebb kredittel és alaposabb tárgyankénti tanulással jobban járnék és még kevésbé is lennék túlhajtva. (Nagyon sok ám az az előadás/gyak ami 48 kreditet kísér, ráadásul óraütközések, stb.)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...