Haszprus

BME teaparti @ Sirius

©   Haszprus   |   barátok buli tea

Goldmann 15:30-tól 16:00-ig, Sirius teaház, meglehetősen érdekes (ld. még: különleges) hely (simán ajánlható), 16:40-től 19:20-ig. Maximális létszám: 9 fő. Fogyasztott objektumok:

irish cream
fekete tea whisky-kakaó – BaileyÂ’s-ízzel
sütik

A kiszolgálásról most nem írok semmit, legfeljebb hogy az érdekes szó erre is alkalmazható, csak más értelemben. De végülis nem volt gáz az se.


Ez a fotó nem az enyém, a Sirius teaház honlapjáról származik.

Elképzelhetőnek látszik, hogy lesz még a jövőben ehhez hasonló, vagy sörözés. Utóbbit jobban pártolnám, bár kétségtelen, hogy ahhoz nem szokott ilyen különleges környezet társulni. Bármit is hoz a jövő, állok elébe.

Update 21:43: Tökre sajnálom, hogy nem vittem fényképezőt. Ha leszünk még, akkor viszek, talán állványt is A terem másik végében ülő csoport kétpercenként ellőtt egy vakus képet, már kezdtem úgy érezni hogy stroboszkóp üzemel a helyiségben

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

voltam ott, nekem nagyon bejött, sőt, szerintem k.jó...


ja, király (egyébként már épp akartam kérdezni mikor vettél ekkora nagylátót )

Sirius az egyik torzshelyunk, hangulatos kis hely. Az egyik pultos csaj allati jo fej! A teak is jok, bar meg nem sikerult mindet vegigkostolnom. Dumalgatos osszejovetelekre teljesen idealis placc.

Jómagam Vörös Oroszlánba szoktam járni, meg az Antimatériába, meg a Potalába.

Meg ha ser, akkor Galagonya.

Potala rulz, foleg a kinai barlang

A Potala tényleg király, én elsősorban Vörös Ororszlán párti vagyok, de ez a Sirius is bejött, bár kicsit túl frekventált, holott a hangulata nagyon zug-jellegű, és ez a két dolog üti egymást imho. Inkább ilyen alter-hely, én nem elsősorban ezt keresem egy teaházban (lásd: Potala), emiatt nem tetszik a sokak által kedvelt CD fű sem, de van akinek ez bejön. De mindezzel együtt pozitív élmény volt kivéve a h.p. felszolgálócsajt. Ja, esernyőmet is ottfelejtettem, de másnap visszamentem és megvolt. Szóval mégegy jópont!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...