Haszprus

Sony MDR-RF850RK

©   Haszprus   |   hwsw

Kurvajó gecc, állati jól szól, másrészt konyhába is kimehetek vele és frankón műxik

Egyébként elsődlegesen nem én fogom használni (csak szökőévente), de azért jó cucc Viszont ha nincs hang, akkor van egy elég gázos alapzaj.

Update 07:35: weird, a kiejtett sz betű kicsit sistereg. Audiofileknek nem ajánlott Update: csak néha sistereg, nemtom mikor igen és mikor nem, nagy arányban nem, csak ritkán. Pl. a TATU - Not gonna get us nem sistereg.

Kurvanagy feeling mászkálni a lakásban úgy hogy jóminőségű hangos zene szól a füledben anélkül hogy mindenféle kábelek csüngnének rajtad

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 28 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

En nem szeretem az infras fejhallgatokat, szerintem allati zavaro az alapzaj. Ha csinalnanak wifi vagy bluetooth-os verziot, ami mondjuk adooldalon 320-as mp3-ba tomoritene, vevooldalon pedig vissza, mindezt eloben, es igy jo minoseget nyujtana, akkor azt mondanam oke. Masreszt meg az idegbaj kerulget, mikor elmegy valaki keresztbe a szobaban, es hatalmas zaj jon emiatt a fulembe. Igazan kitalalhattak volna valamit a feherzaj kiszuresere, hogy az ember ilyenkor ne suketuljon meg...

Ez nem infrás hanem rádiós, de az alapzaj tényleg nagy. A boltban persze nem hallottam belőle semmit, amikor kipróbáltam… Egyébként ha megy vmi muzak akkor nem hallani az alapzajt, csak ha csöndes rész van (pl. filmhez kiváncsi vagyok milyen lesz… szerencsére ritka a teljesen néma rész a filmekben)

Mivel filmnézéshez lesz használva ezért a nappali közepén áttekergőző x méter kábel nem igazán volt alternatíva, legalábbis én így gondolom.

Évekkel ezelőtt én is vettem egy AKG T105-öst. Nem ennyire dizájnos, de kényelmes és jól szól, a szabadság érzése meg tényleg lebilincselő.

Volt, hogy kiültem az épület elé az utcán zenét hallgatni, de a legjobb, hogy akkor sem kell megszabadulni tőle, ha trónolni kell.

Jaja ez utóbbit a délelőtt folyamán megtapasztaltam, királyság

Erről a wireless zenehallgatás dologról mindig Mildred jut eszembe a Fahrenheit 451-ből (Ray Bradbury)... :-/

nekem sennheiser van ilyen wirelessbe. nemhogy a konyhaba de meg az udvaron is szol ami ket emelettel arrebbvan alapzaj itt is van ha nincs adas.

Látom te is hárklis vagy az ilyen apróságokra, mint hogy hangzik az »sz« betű.

Nekem meg van egy kis kínai vezetékes fülbeakasztós cuccom, és tök jól szól. Viszont egy wireless az áldás lenne, már csak amiatt is, hogy a sok vezetéktől megszabaduljak.

Azt lehet tudni, hogy mennyibe kóstált?

De ez ugye rádiós? Mert egyszer apámmal lelkendeztünk, mert láttunk az Auchan katalógusban (nem beszól) Thomson rádiós fülest óccsóér, mondtam is neki, vegyen egyet, kipróbáljuk milyen az. (Én nem járok Auchanba, nem szeretem az atmoszféráját) Erre hazajött ragyogó arccal, hogy vett, ugyanúgy Thomsont, csak INFRÁSAT, mert az egy ezressel olcsóbb volt. Azt hittem falnak megyek. Azóta azzal tolom, mert tiszteletlenség lenne ugye apámnak azt mondani: Hülye voltál, vidd vissza, hozd a rendeset. Szóval infrással. Ennek is van alapzaja egy pici, de ez a szobám (~3*4m) határáig vesz. És ha nem vesz, kurva hangosan elkezd sisteregni, szóval nem tanácsos kóricálni vele kísérletképpen sem.
ui.:...jó, látom hogy rádiós...

Na igen, nekem is ezt az infrasat volt szerencsem kiprobalni. Ha valaki beall az ado utjaba, leszakad a fuled a sistergestol!

NeoXon Jaja! Erre nem igaz, hogy nem gondolnak, amikor kifejlesztik!!!

Meg nem erősített hírek szerint a következő generációs infrás füleseken mozgásérzékelős lézeres elhárító rendszer lesz, mely egyszerűen szublimálja az adó és a vevő egység sávjába igyekvő objektumokat. Így csak az ő füle szakad le a sistergéstől.

Aha, láttam ilyet a Világok Harcában. Igazából az idegenek rádióadója volt a Föld, és ők ilyen újgenerációs fülessel tolták, és hát az emberek útban voltak a vételhez, ezért szublimálták őket!

Egyébként elsődlegesen nem én fogom használni (csak szökőévente)
offtopic: te mióta használod azt, hogy szökőévente? Eddig azt hittem, hogy csak az én hülye szokásom.

én is szoktam használni eddig azthitem sokan használják.. most elbizonytalanítottál

Tamás Átvettem tőled, gondoltam is h fel fog tűnni
BTW a szökőévente szóra most a google elsőnek hozza az überblogot

Nagyon feelinges lehet, kb. mekkora a hatótávolsága a cuccnak?

Ha jól emléxem, 100m. De lehet h 30.

Végülis visszakerült hozzám a cucc és a következőre lettem figyelmes. Ebben a kib* fejhallgatóban van valami kikapcsolhatatlan hangkorlátozó intelligencia amelyik olykor leveszi a hangerőt kurvaaalacsonyra. Úgy figyeltem meg, tipikusan akkor amikor egyszerre sok a basszus és a magas - pl. női ének - hang. Hihetetlen, a faszkivan hogy nem bírtak rakni egy on-off switchet ehhez a feature-höz. Megy jó hangosan (vagy nem feltétlen hangosan, de vmilyen hangerővel) a zene, bejön a vokál, és lehalkul az egész…

Na írtam a Sony üfsz-nak kiváncsi vok ki tudják-e kapcsolni ezt a feature-t szervizben.

Siasztok!
2. napja próbálgatom a Sony MDR-RF850RK -t.. Ami nem igazán tetszik a női hangoknál kicsit sistereg(néha), meg a robbanások sem tisztán szólnak. CD-t hallgatva mintha hiányoznának a magas hangok is, meg a mélyek is.(?) Nem tudom eldönteni, hogy ez a rádiós füllhallgató korlátai miatt van, vagy kifogtam egy hibásat. (De az is lehet hoy botfülem van). Tudtok valami típust ajánlani?

Nemtom, én Thomson WHP265-tel tolom, ami ráadásul nem is rádiós, hanem infrás, és a szokásos wireless alapzajtól eltekintve (ami majdnem teljesen észrevehetetlenné tehető ha a fülhallgatót halkra veszem, és egyéb pontokon hangosítok, pl. szoftverből vagy egyszerűen magán a hangfalon) jól szól. Jó, nem úgy mint a Genius DHT510, ami alapból zajong nálam, de azért jól.

Megoldódott a probléma: kipróbáltam egy cd lejátszóval és tökéletes volt. A TV-m fejhallgató kimenete adott rossz minőségű hangot. Most a Scart aljzatba van bekötve, ennek két előnye is van: jó a minőség és hallgathatjuk eltérő hangerőn is az adást.

22) Valaki (nem regisztrált)
Üdv mindenkinek,

Nekem tegnap volt szerencsém hozzájutni két MDR-RF820RK wireless fejhalgatóhoz egy kicsit használtan a vaterán ( 7 000 ), a srác még adott is rá 1 év garit.
Bolti árát it lehet látni a legjobban:
Fejhallgató - olcsóbbat.hu - hasonlítsd össze az árakat!
általában 16 -19 000 ezer között van.
Az egyik egy barátomé lett.
A minőségével nagyon meg vagyok elégedve.
1.em + galéria ( ott van a kütyü ), folyosóvége, körfolyosó, lépcsőn le ki a kapuig, és még mindig szól, ( régi 3emeletes téglaépület jó méteres falakkal, távolság kb 30-40 méter, ja és belváros: a Keletinél, környéken millió wireless router, stb....)
Valami ilyesmire vágytam már mióta.
Filmezéshez is kíválóan alkalmas.
Ma veszek egy nagytesót édesapámnak ( szegény még nem is látott ilyet, most már rokkant nyugdijas, ő aztán igazán hasznát fogja venni, amúgy is imádja a zenét ) : MDR-RF850RK
dettó 7 000 - ért megkapom, ( visszatérő vásárló lettem ).

További jó beszélgetést, és hasznos tanácsadást mindenkinek.
Üdv:
STom

23) VicKing (nem regisztrált)
Hali Valaki!
Két kérdés, ez egyik, mi a különbség az MDR-RF 850 és 820 között?
Másik, vaterán én is láttam a srácot, de ugye vásárlásig nem ismerhető meg.... te már vettél nála, meg tudnád esetleg adni az elérhetőségét? Privibe a b.v kukac freemail pont hu -ra. Köszi! Üdv Viktor


Valaki! Engem is érdekelne a fazon elérhetősége, ha erre jársz és VicKingnek megírod!
mrhappymainframe[at]gmail[pont]com
Köszi!!

26) VicKing (nem regisztrált)
Mainframe, közben meglett... írd be a nevet amin hirdet a googliba.... hirdet máshol is, névvel, telszámmal.
Ja közben a füles is meglett...


28) Blackpanther (nem regisztrált)
Sziasztok!

Én is beújítottam egy Sony MDR-RF850RK fejhallgatót a Vateran 7.000 Ft-os fix árért.
Az alapzaj engem is picit zavar. :-(

Az automatikus halkítás szerintem ezzel a kapcsolóval kiiktatható.

media.proxnet.hu/…/13221454614.jpeg

Magyar Használati leírást tudtok valahol? (Az akkumlátorok nem tölthetők túl?)

U.i.: A vateran vásárolt kifogástalan állapotú és nem használt fejhallgató 20.000 Ft helyett 7.000Ft-ért baráti ár érte. Többen is árulják ezt a típust, akit érdekel megadhatom az eladó e-mail címét, akitől vásároltam. (Szerda délután leütöttem a licitet és pénteken délelőtt 10 órakor már itt landolt nálam a füles)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...