Haszprus

Kondi felfüggesztve

©   Haszprus   |   fáradtság kondi

Nemtom mi legyen. 7-én lejár a bérletem. Korábban azt terveztem hogy nyárig gyúrok ezerrel, de egyrészt hulla fáradt vagyok tőle (aznap garantáltan használhatatlan), másrészt elég sok feladatom van ebben a félévben, és úgy néz ki hogy a tavasz is igen kiváló lesz bringázáshoz, ami annyit tesz hogy interferálni fog a kondival, nem tudom azt megjátszani, mint novemberben. Szóval úgy néz ki, hogy a kondi ebben a formájában júliusig nem nagyon fog működni. Sajnálom, mert lenne kedvem hozzá, csak borzalmasan rabolja az időt. Lehet hogy egy lazább edzéstervvel működőképes lenne, ami nem fáraszt le ennyire, de azt meg ugye egyedül kéne nyomnom, ami no-go.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Miért nem ruházol be egy sulyzórúdra, meg tárcsákra? Bár nem tudsz vele annyi izomcsoportot megmozgatni mint egy konditeremben, de szintentartáshoz vagy szálkásítani lehet hogy megfelelő.
Pad nekem sincs, de fekvenyomáshoz én például egy régi bazinagy, törölközővel leterített tvre fekszem

Reklám helye: 10kg-s szettben egykezes rúd 2500 a Decathlonban.
(A tárcsák külön eszetlen drágák.)

mainframe Ez eléggé jó árnak tűnik, a tárcsák tényleg baromi drágák, én nemrég vettem egy készletet rúddal együtt és nem kis összeg az, amit leperkáltam érte.
Egyébként az is egy fontos szempont, hogy a tárcsák gumirozottak legyenek, hiszen a parkettán elég csúnya nyomokatat hagynak.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...