Haszprus

Mai étrendem: 9 óra körül…

©   Haszprus   |   bme élelmezés történelem
Mai étrendem:

9 óra körül toltam egy Danone joghurtot és egy tojást.

11 órakor az I épület méregdrága büféjében toltam egy 'bécsis szendvics'-et.

13 óra környékén ettem egy jó mennyiséget a tegnap esti vásárlásból maradt chilis ízesítésű Tortilla Chipsből. Aki ezt nem ismeri, az rosszul teszi ezt. Az kihagy valamit. Lányok & srácok, a tortilla chips jó dolog, és drágasága csak attól függ, hogy mihez képest. Maga a chips az háromféle ízben kapható – chilis, sajtos, és feltételezem, hogy normál, de erre nem emléxem. 519 forint. Huh, most mindenki a szívéhez kap, de nem kell, mert hiába kurva drága a normál chipsekhez képest, ha egyszer 240 grammos! A normál chipsek viszont 60 és 75 gramm körül szoktak lenni asszem. Szal tképpen a Totilla Chips olcsó is lehetne, ha nem lenne ajánlatos venni hozzá valami trutymót, amibe mártogatni lehet. Az pedig 6-900 Ft attól függően hogy milyen ízesítésű, viszont 300 gramm, ergo most saccra az alapján amennyit betoltam belőle az egész chipshez, szerintem elég lehet 5-10 alkalomra. Szóval olcsó és jó is Komolyan próbáljátok ki, ízorgia.

Jah, a mai Digitális technikáról annyit, hogy a 460 fős évfolyamból kb. 100-an lehettek ott, Mainframe becslése szerint

Tegnap se működött már az IB028-ban a táblamechanika, ergo a három nagytábla nem volt hajlandó fel-le utazni a falon, helyette csak gyanús zörejeket adott. Ezt a tegnap helyettesítő Fehér Béla úgy gondolta megoldani, hogy kicsinyíti a betűméretet. Persze csak viccből, mert inkább a táblatörlést választotta az olvashatóság érdekében.

Ma Selényi Endre tartotta az órát, és szintén meglepetéssel fogadta, hogy rossz a tábla. Mit lehet tenni, törölni kell a táblát, saját kezűleg, nem lehet megvárni a szünetet hogy bejöjjenek a takarítók és speciális eszközeikkel letöröljék mindhárom táblát gyönyörűen. Selényi mondása ezzel kapcsolatban:

Ha a tábla nem megy Selényihez, Selényi megy a táblához.

Ja egyébként mikor ott blogoltam a katedrálon, közben Selényi már benn volt a teremben, és kérdőre vont, hogy mikor engedem megkezdeni az előadást Meg ilyen szöveg a hallgatóság felé, miközben blogolok:
Ez valami internet kávézó? De hol a kávé?
Selényi amúgy olvasta, hogy mit blogolok, szóval hogy mit írok. Ezzel kapcsolatban Mainframe megjegyzése: mire hazaérek, lesz egy 'selenyi' nevű regisztrált olvasóm is ÍÍ

Ez a blogbejegyzés a BME HSZK-ban készlült Haszprus megbízásából.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

a 97 éves kéttáblás cserélős táblamechanika érdekes módon nálunk a termek 90%ában változatlan formában működik...

Hat, nalunk az elektromosan vezerelt tablak rendre tonkremennek, csikorognak, akadoznak, pedig a legtobb meg nincs 10 eves sem.
Az F2 nagy eloadoban pl. 2 eve szabalyosan raszakadt egy fizika professzorra a tabla a maga parszaz (ha nem tobb) kilojaval. Nagy szerencseje volt, hogy epp nem irt a tablara, hanem tole kb. 1 meterre allt, mert ha alatta van a keze, tutira nem ussza meg szegeny.


NeoXon te ott voltál, láttad? Kire szakadt rá?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...