Haszprus

hmm hmmm... itthoni mérleg ~73 kg-ot mutat…

©   Haszprus   |   élelmezés life történelem
hmm

hmmm...

itthoni mérleg ~73 kg-ot mutat

eddig 65 körül voltam

1-2 hónap alatt felszedtem 8 kilót ha lehet ennek hinni. is tartok tőle h lehet, mert nem véletlen mértem meg. kihíztam a szept-ben vett gatyámat, meg az öltönyöm nadrágja is határeset... [ofkorsz kényelmességről beszélek, nem arról h szétpattan rajta a gomb]

most mi a franc legyen? ilyen még nem volt, világ életembe inkább túl sovány voltam mint kövér.

a Testtömegindex-kalkulátor azt mondja, hogy a normál súlyúak felső mezejébe tartozom és szükségem van némi fogyókúrára, vmint hozzáteszi hogy ez akkor van, ha 102 centi fölött van a derekam. Hát most megmértem, 87 centi, nem behúzott 'pocakkal'. Lehet hogy a mérleg szar, nemtom, az tuti hogy az elmúlt 1-2 évben híztam derékra mert az öltönyöm gatyájának derekából ki kellett engedni (eredetileg összevart anyám némi részt belőle). És az is tuti, hogy az utóbbi időben sokkal jobb az étvágyam mint eddig.

Jah, lehet hogy a mcdonald's junkfood így hónapok alatt meghozta a hatását? Még akár ez is lehet, de nem valószínű.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Orulj neki, hogy felszedtel egy kis plusszt, eleg zombin neztel ki
A TT-kalkulatort meg nem kell komolyan venni, a lenyeg, hogy aranyosan nezzel ki, ne legyen olyan testreszed, ahol sokal tobb van, mint masutt. Van -srac-, aki hasra, van aki seggre hizik..


á, hülyeség ez a testtömegindex izé, képes volt azt a baromságot mondani nekem, hogy "a testtömeg-index alapján Ön az ideális súlyú emberek csoportjába tartozik".

testtömegindex kalkulátort tilcsák be!

Hm téged ismerve ez tényleg eléggé bullshitnek hangzik

nem baj, de jót tesz az önbizalmamnak.

Izé, mer, kell a testtömegindex kalkulátor cucc ahhoz hogy jónak érezd magad?

nem, nekem még az sem elég ahhoz, hogy jónak érezzem magam. illetve _nekem_ jó, ahogy vagyok, ha másnak nem jó, az az ő egyéni szoc. problémája.

És beszólnak neked, vagy mi?

Kúrvára rájöttem mi is van baze!

Még egy régi MMM-ben hallottam, hogy azért rossz a pizza mert egy egész napnyi tápértéket tartalmaz. Ehhez képest eszünk mellé mást is. Na ez a baj a napi négy sajtburgerrel is. Nem laksz tőle jól, de a tápértéke ott van. Tehát ez a plusz rakódik le. Lehet, hogyha napi két-három sajtburgert ennél csak (!) nem lenne mellékhatás.

Dúrva ez az elmélet, de talán van benne valami...

Jó, de attól viszont nem laksz jól, ergo kivitelezhetetlen.

Valóban zsákutca. Bár már volt olyanom, hogy _nagyon_ éhes is voltam, mert nem is volt nálam zs, úgyhogy ettem két sajtburger és nem laktam jól, de azért miután megettem fél órával már jol voltam. Tehát valami a tápérték (mi lehet rá a szaksz?) felszívódási sebességével is van...

Mittu domain

Viszont akkor gondolom a levegővel is jól lehet lakni mert van olyan hogy x-kor éhes vagyok és korog a gyomrom, fél órával később meg má semmi bajom és nem is vok éhes.

Híres idézet a macskafogó c. magyar cyberpunk filmből: "Safranek! Ne tetesse magát hülyébbnek, mint amilyen!"

Szóval nyilván vágod, hogy nem mindegy, hogy amit megeszel az csak táplál vagy jóllakottság érzés is kelt. Ez a kettő valóban nem ugyanaz és üzleti okokból utóbbi nekik nyilván kerülendő.

Trendi módon megkérdezem: vágópityu?

Szvsz üzleti okokból csak olyan kaját szabad csinálni, ami:

a) táplál és jóllakat
b) nem táplál és nem lakat jól

Indoklás:
1. Ha csak táplál de nem lakat jól [ami a McDonald's kaják esetében fenn áll, HA kisebb mennyiséget fogyasztasz], akkor a user elhízik, és nem fog a McDonald's-ba járni, hogy ne hízzon tovább.
2. Ha nem táplál de jóllakat akkor a user nem fog supersize-t kérni, és nem bigmacet fog enni hanem sajtburgert, ami a gazdasági profit csökkenéséhez vezet.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...