Haszprus

Oh a happy daaay… Oh happy daaay… Megmondom mi…

©   Haszprus   |   bme life
Oh a happy daaay… Oh happy daaay…

Megmondom mi minden volt jó. Először is tetszik a keddi nap, 10*45 percnyi tanítás, melyből az utolsó 2*45 perc Szglab, így a nap végére nem hulla fáradt vagyok, hanem teljesen normálisan érzem magam, mert szglab nem egy bealvós óra. És kellemesen lefáradok mire hazaérek.

Aztán jó volt az is, hogy a legelső órát, Analízis 2 gyakorlatot leszámítva mindvégig volt kivel dumálnom, megismertem új arcokat is. Bár a nevüket nem tudom, és ez tök gáz. Ti hogy csináljátok az egyetemi névkollekciót, kedves olvasóim? Vártok amíg elkapjátok egy kihallgatott beszélgetésből a célszemély nevét?

Az is király volt, hogy pénteken feltöltöttem a discmanemet és végre tudtam zenét hallgatni befelé és hazafelé is. Valamelyest enyhíti az út fáradalmait.

Jó volt a mai Közgazdaságtan 2 is, mert annak ellenére hogy végig hülyéskedtünk, mégis egész jól lehetett figyelni, és végig vágtam miről beszél a tanár. Holott általában olyan szinten nem figyelek hogy fogalmam sincs miről van szó. Egyébként szeretem a Közgazdaságtant, legalábbis néha, mert vannak benne a valós, mindennapi életben nagyon jól felhasználható dolgok.

Szóval ma király óráim vannak, szerintem a kedd egyáltalán nem a legrosszabb napom (noha ez a leghosszabb).

Megjegyzem közben, hogy csütörtökön 8:15-kor kezdődnek az óráim és 20:00-kor végződnek. Atomkirály.

Ja, és kértem egy kis helpet Analízisből holnap reggelre időzítve, és mivel az illető teljesen készségesen mondta hogy szívesen elmagyaráz majd ezt-azt, ez is teljesen feldobott. (Íltalában nem szeretek helpet kérni mert úgy érzem hogy azzal terhére vagyok vkinek… érdekes módon én általában majdnem mindenben szívesen segítek, szóval még csak nem is magamból indulok ki ezzel az elméletemmel.)

Mostanság teljesen hullámzó a közérzetem, pár naponta változik hogy éppen szomorkás vagyok vagy úgy érzem hogy király a világ és jól megy minden.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ha nem lenne hullámzó, egyhangú lenne. Fő a változatosság. Egyszer fent, egyszer lent.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...