life - 2004 február - 16 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

A mai napról röviden. 7-től úszás volt, az…

©   Haszprus   |   bme life történelem úszás
A mai napról röviden.

7-től úszás volt, az oktató (nő) lebrummogott hogy azért nem megy az úszás elég jól, mert nem járok rendszeresen. Igen. Elnézést. Múlt hetet kihagytam mert olyan helyre mentem ahol nem akartam klórtól bűzlően megjelenni, márpedig a BME uszodája ezzel jár, hacsak nem fürdök utána negyed órát, mint egyesek. (Megjegyzésként: 5-10 percet állni a közös zuhany alatt nem szép dolog, mert a zuhanyból 3 darab van, és szét tud baszni az ideg ahogy arra várok hogy zuhanyozzanak már le az előttem levők.)

10-től 12-ig lyukasórám volt, ergo átmentem BB-vel a HSZK-ba és próbaképpen felmentem IRC-re. Bár gondoltam nem lesz ott a két haverom, de tévedtem, mindketten ott voltak. Sok hardcore arc. Egyébként eredetileg Egonnal tanultunk volna Analízist, de neki 12.xx-kor ment a vonatja xx helyre (protecting da privacy), úgyhogy nem tudott ráérni.

12-től 14-ig Digitális technika Benesóczkyval. Nem volt rossz.

14-től 16:10-ig Analízis 2 fakultatív gyakorlat, ahol találkoztam egy arccal (Í), akivel eddig nem dumáltam de most mégis így alakult (nem tudom melyikünk kezdeményezte a kommunikációt, talán ő), és tökjó arc. Kúl.

15.55-kor pedig rámcsörgött apám, hogy melyik épületben vagyok, mert hazavisz, ha végzek, mert útbaesek. Rúlz. Ez így tök happyvé tette a napom végét is, mert általában (= mindig) ha BKV-val jövök haza, az azt jelenti hogy 1 órán át hergelem magamat, hogy milyen messze lakunk és milyen szar a bkv, kényelmetlen, szar a hegyre felmászni, meg ilyenek, főleg amikor hó van, de még inkább amikor ónos eső esik.

Haszprus

Jeah, hazaugrottam eredetileg ~20 percre egy 2 ór…

©   Haszprus   |   bme life
Jeah, hazaugrottam eredetileg ~20 percre egy 2 óra 30 perces szünetben, azonban úgy tűnik kocsival leszek beszaggatva az egyetemre visszafelé, ergo többet maradhatok, és nemcsak megfőzni van időm a kaját, hanem meg is ehetem. Ami azért hasznos dolog, valljuk be.

Jah amúgy azért jöttem haza, mert mi a rákot kezdhetnék magammal 2,5 órán át a bme körül?
Haszprus

Öreglány az esőben

©   Haszprus   |   life
szakad az eső, megyek egy panelház fala mellett, mert oda nem esett egy vékony sávban.

beérek egy előttem menő nénit (ilyen 60 körülit), de az k#rva lassan araszolt előttem.

na mondom ezt megelőzöm. fogtam magam és pár nagy futólépéssel kikerültem őt hogy gyorsan ismét az esőmentes részre kerüljek..

mi történt 5 mp múlva??

bazzeg a néni megkerült engem ugyanúgy futva, beállt elém, és megin ugyanolyan csigatempóban ment tovább...

elkezdtem röhögni, k#rva lol volt

Haszprus

Oh a happy daaay… Oh happy daaay… Megmondom mi…

©   Haszprus   |   bme life
Oh a happy daaay… Oh happy daaay…

Megmondom mi minden volt jó. Először is tetszik a keddi nap, 10*45 percnyi tanítás, melyből az utolsó 2*45 perc Szglab, így a nap végére nem hulla fáradt vagyok, hanem teljesen normálisan érzem magam, mert szglab nem egy bealvós óra. És kellemesen lefáradok mire hazaérek.

Aztán jó volt az is, hogy a legelső órát, Analízis 2 gyakorlatot leszámítva mindvégig volt kivel dumálnom, megismertem új arcokat is. Bár a nevüket nem tudom, és ez tök gáz. Ti hogy csináljátok az egyetemi névkollekciót, kedves olvasóim? Vártok amíg elkapjátok egy kihallgatott beszélgetésből a célszemély nevét?

Az is király volt, hogy pénteken feltöltöttem a discmanemet és végre tudtam zenét hallgatni befelé és hazafelé is. Valamelyest enyhíti az út fáradalmait.

Jó volt a mai Közgazdaságtan 2 is, mert annak ellenére hogy végig hülyéskedtünk, mégis egész jól lehetett figyelni, és végig vágtam miről beszél a tanár. Holott általában olyan szinten nem figyelek hogy fogalmam sincs miről van szó. Egyébként szeretem a Közgazdaságtant, legalábbis néha, mert vannak benne a valós, mindennapi életben nagyon jól felhasználható dolgok.

Szóval ma király óráim vannak, szerintem a kedd egyáltalán nem a legrosszabb napom (noha ez a leghosszabb).

Megjegyzem közben, hogy csütörtökön 8:15-kor kezdődnek az óráim és 20:00-kor végződnek. Atomkirály.

Ja, és kértem egy kis helpet Analízisből holnap reggelre időzítve, és mivel az illető teljesen készségesen mondta hogy szívesen elmagyaráz majd ezt-azt, ez is teljesen feldobott. (Íltalában nem szeretek helpet kérni mert úgy érzem hogy azzal terhére vagyok vkinek… érdekes módon én általában majdnem mindenben szívesen segítek, szóval még csak nem is magamból indulok ki ezzel az elméletemmel.)

Mostanság teljesen hullámzó a közérzetem, pár naponta változik hogy éppen szomorkás vagyok vagy úgy érzem hogy király a világ és jól megy minden.
Haszprus

Tiszta lol, elmúlt napokban két vidékitől is…

©   Haszprus   |   life
Tiszta lol, elmúlt napokban két vidékitől is megkaptam, hogy nem ismerem elég jól Budapestet. Emberek, Budapestet senki sem ismeri olyan szinten hogy az "elég jól"-nak legyen nevezhető, max akinek ez a szakmája… Ez nem egy 3e fős város ahol van egy főutca meg három bolt… A két megállapítás két oka:
  1. nem tudtam mondani használt műszaki cikk kereskedést
  2. a hátizsákomban mindig ott figyel egy Bp-térkép
Haszprus

Széttört az órám szíja. Sosem használtam…

©   Haszprus   |   life
Széttört az órám szíja. Sosem használtam durván. Megdöglök karóra nélkül. Viszem holnap az előző órámat. Eléggé nem tetszik már. Holnap 10*45 percnyi tanítás közben megpróbálom átszenvedni a boltba ahol vettem, a 75 perces szünetben. Oktogon és Nyugati között. Remélem ingyé megcsinálják, csak le kell cserélni pár szemet benne.
Haszprus

Holnaptól kezdetét veszi a heti 16 óra bkv. Az…

©   Haszprus   |   bme life történelem
Holnaptól kezdetét veszi a heti 16 óra bkv. Az két munkanap. Tehát lesz öt tanítási napom és ha úgy vesszük két munkanapnyi bkv-m. Nice. Szüleim véleménye: BME szerencsére jó közel van. Aha, értem, így a 16 óra mindjárt sokkal kevesebb, nem igaz?

Az órarend mely lehetővé teszi az extrém mennyiségű szopást:

Külön kiemelném talán, hogy hétfőn kétszer megyek be kétszer két órát utazva kétszer másfél órányi tanítás kedvéért. Ûűűűberkúúúl, én annyira happy vagyok ettől… Annyira de annyiraaa (© Eric Cartman, South Park)

Figyelemre méltó esetleg még a keddi nap is, ahol szglabra garantáltan legyalult aggyal fogok érkezni, talán még be is fogok rajta aludni. Na jó, ez nem történhet meg mert szglab az kiscsoportos foglalkozás, nem lehet rajta csak úgy simán bealukálni anélkül hogy ez szemet szúrna az oktatónak. Aztán ott van a csütörtöki 4 óra 15 perces szünetem, amiből 2 óra alatt hazaérek meg vissza, fél óra alatt megkajálok itthon, és marad szabad foglalkozásként 1 óra 45 percem. Insane.

Még megemlíteném azt, hogy tavaly mikor fősulira 4 órát kellett utazni naponta, simán bealudtam állandóan mindenhol, mert annyira lefárasztott az utazás (igaz alapból nem alszom ki magamat rendesen mert alig hagyok időt alvásra).

Haszprus

Na az egy vicces szitu volt amikor icq-n megdumál…

©   Haszprus   |   life történelem
Na az egy vicces szitu volt amikor icq-n megdumáltam egy csávóval hogy megyek cd-t írogatni a melóhelyére, mindez olyan 4-5 évvel ezelőtt. Bementem a céghez ahol dolgozott, és nem jutott eszembe az igazi neve az arcnak. Talán nem is egyeztettük, nem tom már. Közöltem a recepciós (?) csajjal hogy Macskajancsit keresem… ő pedig hátraszólt az egyik kollégájának vihogva, hogy "te vagy a Macskajancsi?"

Macskajancsi, köszi a full igényes Intel plakátot, azóta is kint lóg a szobám falán, egy évig pedig az osztálytermünket díszítette gimiben.

Olvasóimnak megjegyzem hogy nem tudok róla hogy Macskajancsi az olvasóim közé tartozna, úgyhogy a falnak beszélek

Haszprus

Néha rámjön így a vizsgaidőszakban itthon üc…

©   Haszprus   |   life
Néha rámjön így a vizsgaidőszakban itthon ücsörögve hogy kurvára mennék már valahova. Pl. le a tescóba venni egy kis chipset, akár, így az éjszaka közepén Csak kint hideg van oszt ez eléggé visszatart, meg az is, hogy emelkedőn kell visszafelé jönni, úgy nem túl kellemes a séta.