Szóval 2-kor lefeküdtem, próbáltam aludni, nem ment, végülis 4-ig tanultam meg gépezgettem, összeállítottam Digit kérdéseket VD-nek, magyarán hogy mi az ami homály. Elaludni nem tudom mikor tudtam, de azt tudom, hogy nagyon nehezen ment. Vélhetően a vasárnapi fél 7-kor történő lefekvés és 16-kor történő kelés, ami bekavart. 8-kor keltem, apám beszállított BME-re. Szállítás közben tűnt fel a dolog, hogy otthonfelejtettem a szemüvegemet. A dologban az a probléma, hogy 0,75-ös, mégpedig távolra, tehát a projektor olvashatósága Analízisen számomra megközelítette a 0-t.

Benyomtam egy kávét, és találkoztam VVA-val, aki egy volt osztálytársam és most a villanykarra jár, villamosmérnök szakra, egy évvel felettem. Ismét kifejtette, hogy utálja ezt a rohadt helyet, mert mindenki kocka. Mondtam neki, hogy de azért vannak jó arcok. Õ aszonta h vannak, de több a rossz arc

Saját véleményem a témában: számomra a kocka definíciója magába foglalja azt is, hogy az illető tökéletesen kommunikáció- és életképtelen [bátortalan, nem találja fel magát, nincs humora, már a kinézete is kocka (értsd: szerény igénytelen visszahúzódó megjelenés) stb]. Ismerek ilyet, de velük/vele nem haverkodok. Félreértés elkerülése végett számomra az a kocka, akiben ez így mind teljesül. Ha olyasvalakire mondom, hogy kocka, akiben ezek nincsenek meg, akkor az csak poén, természetesen nem valóság-alap vagy apropó nélkül.

További napi események:

  • Az I épületben nem volt víz. A WC-ben sem. Szerencsére nem mindenhol.
  • Az I épületről megtudtam a portán [recepción], hogy központilag állítják hogy a légkondi éppen fűtsön vagy hűtsön, valamint központilag le tudják kapcsolni egyes termek hűtését/fűtését, továbbá a recepciós arc egy számítógépen maga előtt megtekintheti az épület alaprajzát is, vagy nemtom mit. Sajnos nem láttam a monitorát, pedig kiváncsi lettem volna, hogy milyen szoftvert nyüstöl az épület információinak kiderítéséhez. Update 18:33: most így eszembe jutott a gimink portása. Hát az picit no komment kategória volt ehhez képest (Bár már akkoriban is no komment kategória volt, ühh, van róla pár durva sztori)
14:30 körül ellátogattam tehát VD-hez egy kis Digit magánkonzira. Kipróbáltam az új (?) Schönherz liftet is. Iszonyat gyors. Ha memóriám nem csal, akkor 3,8 métert tesz meg másodpercenként, függőlegesen. Gondoljatok bele, az kurva gyors. Mérjétek le panelban vagy akárhol, hogy milyen gyorsan juttok fel a tizedikre a földszintről (lifttel . Ezzel a lifttel kb. 8 másodperc lenne. Ûűűűűűűűber. (Aki panelban vagy téglában nyomja ahol van lift, meg sok emelet, az nyomjon már kommentbe egy lift-benchmarkot plz, thx

Ja és hazafelé benyomtam egy Tavaszi McRoyal Menüt SuperSize-ban, Kólával, Helyben Fogyasztva. Ez is atomfinom volt. Megkérik viszont az árát, kereken egy ezrös Ha nem tévedek, idén ez volt az ötödik McDonald's-látogatásom, ami nem vészes.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hasonlóan véleledek a "kockaságról". Azonban megjegyeznék annyit, hogy némely "kocka" egyedben van valami, ami megfog, és kíváncsivá tesz, hogy vajon MIÉRT félénk, miért kommunikációképtelen, stb. Perverz késztetést érzek aziránt, hogy az ilyen embereket megnyissam. Ezt nem tehetem meg ún. haverkodás útján, csak türelmes, kutakodó beszélgetések során. Meglepően érdekes embereket ismertem meg így. Olyanokat, akik nem harsányak, nem hivalkodóak, mint mi "nemkockák", de mégis van egy izgalmas személyiségük, különleges hobbijuk és ha lassan is, de ki tudnak bontakozni egy megfelelő ember számára. Persze, vannak reménytelen esetek.

Projektorral nyomjátok az analízist? Érzem, hogy a gépészkarnak is szüksége lesz egy-két új projektorra :-D

Lift: nem csak a sebesség érdekes, hanem a gyorsulás is. Európai szabvány úgytom 0,2G (0,2*9,81m/s2). Japánban pedig 8m/s2. Az, amikor elindul lefelé, majdnem szabadesés... Na az a dúrva.

ui: Tetszik Medvekoma kommentje ;-) Perverz késztetés, hogy megnyisson embereket... Hmm... Ilyet fiúk is szoktak érezni. Mármint, hogy megnyissanak... Õőőő mindegy, nem fontos... :-D /Haszp: ne moderáld ki!/

Ey a késytetés megvan bennem is, de ay enzém abból fakad, hogz tudom mekkora jó arc vagzok, csak éppen a legtöbb ember felé nem nzitok kapcsolatot. És ebből követkeytetek, hogz rajtam kívül biytos sok jó arc ember van még, akik csak egzsyerűen nem nzitnak kapcsolatot.

De amikor ozlat tapasytalok, hogz ay arc aki ay előttem levő sorban ült, egzsyercsak átül máshova, éspedig ayért, mert syóltam hoyyá néha pársyor, vagz pl. tudom hogz egz busyon mennénk hayafelé, erre bejelenti hogz ő most másfele megz, el a semmibe, LOL, olzankor simán feladom a dolgot. Ilzen ember ay már beteg kategória, ki tudja mi a rákot gondol…

XTR: van egz csomó analíyis jegzyetünk (lsd. link -> második félév -> Anal 2), és eyeket kinzomják projektorra, általában mondjuk minden második előadáson, vagz minden előadáson egz darabig. Hol kevesebb, hol több elméletet vesyünk, a lénzeg ay, hogz ay elméletet általában projektorról nzomják, a syámításokat, feladatmegoldást, ayt inkább táblára vésik.

Kockaságra visszatérve:
Én a legkockábbak közt nőttem fel (6 osztályos gimi), és sokuk tényleg elég életképtelen, de ha az ember közelebb kerül hozzájuk, akkor kiderül, hogy vannak köztük értékes emberek is. Azért azt még el kell mondjam, hogy szinte midengyiknek van valami hihetetlen, olykor-olykor elviselhetetlen dilije (agresszivitás, mamához való ragaszkodás stb.). Egyébként egy harsány kockánál nincsen rosszabb. Ja és a humorérzékük 90%-ban tragikus.

Harsány kocka? Az milyen? Egész nap regél a konfigjáról?

A mamához való ragaszkodás miként tud elviselhetetlenül megnyilvánulni egy osztályközösségben?

Harsány kocka: állandóan ordít (hangosan beszél), mondja a rosszabbnál rosszabb poénjait, és még csak beégetni se lehet, hogy abba hagyja, mert egyszerűen nem érdekli (vagy nem fogja fel?)...

Mama dolog: Az benne a rossz, hogy ha valaki megbántja, akkor elkezd sírni, nyivákolni és görcsösen ragaszkodik mindenhez ami az öve, egészen a mama megérkezéséig. A ragaszkodást olyanra értem, hogy nem lehet felállítani a helyéről, mert kapaszkodik az asztalba pedig csak 5 centit raknád odébb, hogy beférj a helyedre...

ööh és ez oviban vagy gimiben?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...