álom - 2004 november - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Villamos horror

©   Haszprus   |   álom
Nem elég az évvégi depi, még rémálmaim is vannak mostanság. 10 perce arra ébredtem, hogy mentünk egy hosszú villamosúton, talán valami kirándulás után, és valami részeg csávó feljött egy 10-20 kilós kalapáccsal amivel szépen csapkodta az emberek fejét (Enyémet is ) Miután beértünk a végállomásra és leszálltunk, utána a többiek elkezdtek futni mint állat, mert valaki jött utánunk és lőtt ránk. Én meg eleinte csak kúsztam a sínek között, aztán futottam, de nem bírtam többet, mint szinte lassított felvételben futni.

Na tanulok a reggeli digit zh-ra, mert tegnap fél kilenckor kidőltem.
Haszprus

Barlang horror

©   Haszprus   |   álom
Megint sikerült valami baromságot álmodnom, merthogy visszafeküdtem. Ezúttal valami hegyekbe (tipikusan nem magyarországi tájakra) mentünk, volt osztálytársaimmal, meg a barátok közt néhány szereplőjével (Egyébként nem nézek barátok köztöt, de egyik nap kétségtelenül láttam egy részt )
Onnantól emlékszem a dologra, hogy volt egy lejtős csúszós barlang, amibe be volt fektetve egy kötél amin le lehetett csúszni (bobpálya szerűen, csak nem volt bob ). A kötél mellett pedig valami villanypásztor volt, ami elvileg legalább fél méterre lett volna a kötéltől, de a gyakorlatban volt hogy összeértek, úgyhogy jól megrázott mindenkit, és félni kellett ettől. Na mindegy, szóval ezen a barlangon felmentünk valami tisztásra, ahol volt egy hegyek által körülvett tó is. A bátrabbak felmentek, aztán jól le is estek, össze voltak kötve és egymást lerántották. Valami hegycsuszamlás vagy lavina is megindult, úgyhogy a barlangon le kellett csúszni, itt felébredtem
Haszprus

Strand horror

©   Haszprus   |   álom
Ílmomban egy strandon voltam, amihez mindössze egy medence, ugyanakkor 2 épületben 3-3 szintnyi öltöző tartozott. Elfelejtettem, hogy melyik szekrénybe tettem a cuccaimat, aztán mindenki meg akart ölni, én pedig ollóval vájtam lyukat a fejeikre védekezés gyanánt.

"Jó" álom volt. Többet nem fekszem lustaságból az összegyűrt takarómra.