film - 2006 május - The GuNN bejegyzései - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére. The GuNN ezekben a témákban írt:


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
The GuNN

Durr, durr és csók

©   The GuNN   |   film

Ígérem leszállok a filmekről, csak még ezt hadd. Kiss Kiss Bang Bang -2005. Először valamiért meg sem akartam nézni, aztán persze hamar rájöttem, hogy nagy hiba lett volna kihagyni. A sztori üt, a szereplők hibátlanok, de az egészben a legjobb a szöveg. Olyan dumákat lenyomnak, hogy tapsoltam a röhögéstől. Spoilert nagyon nem akarok, úgyhogy jobban nem is mennék bele, csak ajánlani szerettem volna mindenkinek, aki eddig esetleg nem látta volna.

Perry: [Leaving Party] I'm talking money...
Harry: A talking monkey?
Perry: Talking monkey, yeah. Came here from the future, ugly sucker, only says 'ficus'.

Genre: Action / Comedy / Crime / Mystery / Thriller
Plot Outline: A murder mystery brings together a private eye, a struggling actress, and a thief masquerading as an actor.
User Rating: 7.9/10 (9,125 votes)

The GuNN

V, mint Vérbosszú

©   The GuNN   |   film

Na, gondoltam írok én is egy filmes élményemről, hátha. Szóval V for Vendetta - 2005. Egyesek szerint ellentmondásos, szerintem viszont perfekt. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy az imdb-n nem véletlen az a 8.2-es átlag. A Mátrix alkotói hozták a szokott színvonalat és minőséget a főszereplő kiválasztásáról nem is beszélve, ahogy Mr. Smith szaval, az valami isten (és azért van benne akció is bőven). Szóval a HÜT értékelése: különösen ajánlott.

Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot.

Genre: Action / Drama / Sci-Fi / Thriller
Plot Outline: A shadowy freedom fighter known only as V uses terrorist tactics to fight against his totalitarian society. Upon rescuing a girl from the secret police, he also finds his best chance at having an ally.
User Rating: 8.2/10 (39,704 votes)