Haszprus

Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg…

©   Haszprus   |   bme fáradtság life
Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg lehet azé érteni. Mondjuk még annyit se néztem át, amennyit kellett volna mára. Mindegy. Slp kell. Hol van megin a 8 órás projekt� pedig idén nagyobb esély lenne rá. Az a baj, hogy éjszaka sokkal jobban tudok koncentrálni a külső zaj hiányából fakadóan, így érdemes éjjel olvasgatni amit akarok.

ps. lehet hogy mostantól nem fogok target=_blank-okat tenni a linkekbe, úgyhogy készüljetek hogy minden ugyanazon böngészőablakban fog megnyílni a blogon.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

akkor legalább annyit tégy meg, hogy checkbox-szal választható legyen az új ablakban nyílás. ha be van ikszelve, akkor egy <base target="_blank" /> a HTML elejére, oszt csá.
még intelligensebb megoldás: scripttel végignézed a bejegyzésedet, és a kívülre mutató <A> tag-ekhez raksz target="_blank"-ot, a belülre mutatóakhoz meg nem.

Ezek szerint van igény a target=_blank-ra? Na ennek örülök, akkó így marad

pont ez az, hogy max ilyen adaptív módon van rá igény. nemárhogy a saját blogod bejegyzéseire mutató linkek is új ablakban nyíljanak meg, ha rákattintok

ööö ja izé tök fordítva értelmeztelek.

a saját blogom bejegyzésein belül azért linkelek target=_blank-kal, mert azt feltételezem, hogy az olvasó még el kívánja olvasni a bejegyzés maradékát is, valamint esetleg az azt követő (vagy megelőző) bejegyzéseket is…

a kívülre mutató linkek természetesen mindig új ablakban fognak nyílni

legyen mán ez a profile-ból állítható.

félek, szétterhelné a szerverfarmot ez a funkció
hát nemtom így évközben vajon mennyire fogom a blogot fejleszteni, de oké, tervbe van véve a dolog.

lesz két vagy három csekkbox a profilban:
[x] külső linkek nyíljanak új ablakban
[x] belső linkek nyíljanak új ablakban
[x] képlinkek nyíljanak új ablakban

utóbbin még gondolkodom. hasznos lehet sztem ha vki a belső linkeket nem akarja új ablakban de azért a képeket mégiscsak. szerinted?

a képeket én is új ablakban nyitnám. btw rájöttem, hogy felesleges ezzel szívnod, meg lehet oldani Firefox-ban, hogy minden linknél az legyen, amit én akarok
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...