mátrix - 2008 december - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

I'm lovin this company

©   Haszprus   |   bme energiablog i love this company mátrix

Nincs is jobb mint egy kellemes este/éjszaka/reggel után a bnőddel bemenni a munkahelyedre amit amúgy nagyon szeretsz, és most kivételesen csak 4-en vannak a szobában, és 2,5 óra munkaidő alatt lerakni valamit ismét az asztalra. Főleg ha éjjel közben lopva az alvásidőből megoldottál egy rendszerintegráció házit is - olyan témakörben amiben talán dolgozni fogsz még valaha - hogy fullos önelégültséggel dőlj hátra. Eközben ugye meg lettem hívva megint laborvezetőnek, kicsit nosztalgiáztam is, Gajdos pedig magától megkeresett, hogy segít információ-menedzsmentből felkészülni.

I love this company, yeeessss!

Ma este Nemzeti (Hermelin), de előtte még fel kell készülnöm Adatbáziskezelő rendszerek zh-ra 12-re. Most kezdem. Kezdeném, csak közben még javítok valamit a blogon, meg bejegyzést is írok.

Most mondjam hogy minden összejött? Kurvajó kedvem van.

Pénteken éves bónuszmegbeszélés. Kiváncsian várom. Bizakodóbb vagyok, mint pár hete. De addig még sok burn fog fogyni.

A máv-informatikában már egyetlen rendes programozó sincs talán, csak a Csapó. A többiek elvannak a selecttel...

ROFL

(Bónuszkérdés: mit szív Haszprus? )

Haszprus

@The Company, 2008.12.01.

©   Haszprus   |   energiablog i love this company mátrix

Ismét egy kurvajó hangulatú napon vagyunk túl a mátrixban. Nem tudom mi van mostanság, de valahogy jó az egész. Egész nap poénkodás van, felhasználók szidalmazása, káromkodás, meg mindenféle, amitől jó kedve lesz az embernek. Ja és meghozták a függönyöket, igaz, kicsit kisebb lett mint kellene, úgyhogy kértem még. Meg küldték a fizu egy részét is, amit igazából rögtön tovább is passzolnék telefonszámlára, ha nem decemberben kéne megadnom. Ugyanis az októberi 20+ ezres számla nyomán Péter úgy döntött hogy jelzi hogy ők nem mondták hogy fizetik a számlát, csak egyszerűen nem válaszoltak az ezt firtató kérdésemre, Csaba azt mondta fizetik, és mindezidáig pedig nem hajtották be. Na mindegy.

Szóval ma indult a TRES élesben. Úgy volt, hogy megvárnak az indítással. Hétvégén kiderült, hogy valami nagy gebasz van az éles konfigurációval, és felajánlottam hogy korábban bemegyek. Be is mentem volna 9.45-re, de már indulás előtt jött a telefon Domitól nevetve, hogy képzeld Olivér, tudod hogy a máv hogy értette hogy ma indítják a TRES-t? Nem úgy hogy majd valamikor, hanem úgy, hogy éjfélkor elindították. Úgyhogy… szóval ez van…, Nyugi, éppen indulok. - and Olivér saves the day…

Amúgy egy ideje nyomom Potatonak, hogy tegye már bele a RES parsert az SVN-be, pénteken már trac hibajegyet is rendeltem a feladathoz. Mi történt ma? A parser szerkesztése közben betelt a swapfájl a gépen, és egy 0 bájtos fájl maradt a nyomán. Kicsit ment a bazmegolás. Jobban mondva mehetett volna, de még ekkor is tökjó hangulat volt. Volt izgalmas swapfájlból (!!!) történő parserkód-kinyerés notepaddel (!! ), sajnos sikertelenül. Pedig kurvalol lett volna, ha sikerül.

Nos mindenesetre most egy darabig főleg foltozgatások lesznek a TRES-en. Tetszik ez a fázis, nyugis, vagy legalábbis nyugis-szerű. Lehet apró részletek csiszolgatásával foglalkozni. Vagy mittomén. Nem tudom. Mostanság szeretek bent lenni, az utóbbi pár alkalom tényleg nagyon jó volt.

Csinálnék jó globális felhasználókezelést meg jogosultságkezelést. Meg mindenféle beépülő cuccokat.

Hamarosan kezdődik a TRES 2 projekt.

18:40 most beszéltem Beával és iszonyat jó kedvem lett tőle.

20:27 sikerült belőnöm itthonra az svn klienst, nem tudom fél éve mér nem ment, mindegy, most tökjó, aktivizáltam is magam kicsit rögtön.