biznisz - 2009 április - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Haszprus Framework

©   Haszprus   |   bme fejlesztés mátrix php

Irgalmatlan tempóban készül a Haszprus PHP Framework…

(Önlabra lesz, egyelőre van benne fasza formgenerálás, mvc (mégpedig kicsit smarty-style), minden ami kell… Nem használ fel korábbi cuccaimat, written from scratch, inspired by symfony and TRES.)

(Munkáltatóm figyelmébe: a cuccot itthon készítem ingyé nem kevés időben (pl. most 4:50-kor végzek vele és kb. tegnap 18 óta nyomom, az hány elszámolatlan óra is egy nap alatt?) és maximálisan fel fogom használni a munkámban. Jól.)

Haszprus

Új iroda

©   Haszprus   |   mátrix w170

Ideiglenesen itt vagyunk. Kb. még másfél hónapig, elvileg. Aztán meglátjuk. Az új hely elméletileg kicsit szebben fog kinézni (egy újonnan épített A kategóriás irodaházról van szó), ugyanakkor nem 6-an leszünk a szobában mint a képeken itt, hanem 11-en. Kiváncsi vagyok mennyire lesz kedvem belakni. Anno még voltak olyan elképzeléseim hogy hozok be mindenféle cuccot, aztán ezek szépen elhaltak, ahogy folyamatosan jött az ígéret hogy nem sokat vagyunk már itt. Remélem az új hely szerethető lesz, bár a 11 fő miatt őszintén szólva erős kétségeim vannak. (6 fő is akkora hangzavart tud okozni hogy az nem igaz, van most mellettünk egy üres szoba a költözésig, pár napja gondolkodom rajta hogy partizánakcióban bevessem magam oda a gépemmel.)

Haszprus

Szobaátrendezés :)

©   Haszprus   |   mátrix mobilfotó

Na végre mozdultunk valamit, a középső asztalkomplexumot beküldtük a falhoz az ablak felé, nyertünk a szoba közepén ezzel kb. 20-30 centit és mögöttem Poti meg Ádám kanapéja is így relatíve távolabb került tőlem, talán Poti térdét már kevésbé érem el, ezen kívül Atis felé nyomtunk olyan 10 centit. Kivittük a szobából a tökfölöslegesen itt levő egyik asztalt. Übersweet, tökre örülök neki. Még mindig teljesen gáz, de sokkal jobb mint eddig.