don pepe - 17 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Don Pepe Dagobert pizza

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza

Régen volt már pizzás post. Ez főleg annak köszönhető, hogy nem nagyon eszek már pizzát, részben meg hogy amennyiben mégis, akkor általában tartom magam a bevált ízekhez (ami leginkább a Georginát vagy Son-go-kut jelenti).

Dagobert: az étlap szerint prémium pizza, rajta fokhagymás besamelalap, kacsasült, szárított paradicsom, sajt, vargánya.

Na ennek a pizzának sem leszek visszatérő megrendelője. Kivételesen ott kezdődött a probléma, hogy a kinézete valami pocsék. Nem is fotóztam volna le, ha nem lőttem volna be előre nagy műgonddal az állványt a konyhában. Valszeg nem szeretem a kacsasültet és a vargányát, talán még a szárított paradicsomot sem, de erre csak utólag jöttem rá, és halvány lila gőzöm nincs, hogy melyik melyik volt a pizzán. Na jó, a képeimet megnézve és összevetve az összetevőkkel, lehet következtetni: a szárított paradicsom halál volt, azt a felétől kezdve inkább le is vakartam róla, és így a maradékkal már meg tudtam bírkózni, de sosem rendelek ilyet újra.

Étvágygerjesztőnek ajánlom inkább a régebbi fotókat a pizza címke alatt Ps. tudtok jó házhozszállítós pizzériákat? Esetleg konkrét kedvenc pizzát is megnevezve Nekem hosszútávon a Don Pepe és a Pizzaboy jött be. (Ezektől lehet rendelni neten is, plz ti is írjátok meg, hogy amit ajánlotok, azoktól lehet-e.)

Haszprus

Don Pepe BBQ

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés fotózás pizza
BBQ (barbecue-szósz, pirított csirke, bacon, kaliforniai paprika, füstölt sajt)

Megérkezett a Haszprus überblog első 350D-s pizzafotója, melyen kapásból egy prémium pizzát sikerült lencsevégre kapni.

Vélemény: ez a pizza bizony súlyos. Szó szerint. Iszonyat mennyiségű feltét van rajta, metszeti képet is érdemes lett volna készíteni, de ez most elmaradt. Első nekifutásra csak a felét tudtam beburkolni. Jah, és finom-e? Az, bármennyire is meglepő Viszont durván zsíros/olajos. (Amin szintén meglepődhet, aki szükségét érzi.)

Update 2006. aug. 30. 08:55: volt itt egy ilyen móka:
Haszprus

Don Pepe technology power

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés

Wow Don Pepénél nagyon durván ott van a technika. Előzetesnek annyit, hogy a weblapjukról egy ideje nem tudok rendelni, mert felosztották az utcámat páros és páratlan oldalra, amit nekem viszont a felületen valamiért nem enged kiválasztani. (Annak ellenére hogy fél hónapja küldtem nekik bugreportot, amire azt írták, hogy javítani fogják.)

Lényeg, hogy elszántam magam telefonos pizzarendelésre, és nem ám félórás adategyeztetés következett, hanem felkapták, kis türelmet kértek mert még valaki mással is beszéltek, aztán név szerint üdvözöltek, elhadarták a lakcímemet, megkérdezték mit küldhetnek, és ennyi! Várakoztatással együtt 19 másodperc.

Thumbs up.

Haszprus

Rucola

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Rendeltem egy olyat, hogy Rucola (pizzaparadicsom, 4 sajt, rucola levél). Nem tudtam mi az a rucola levél, de valami petrezselyem-szerű dologra gondoltam amit díszítésként itt-ott ráhintenek minimálmennyiségben a pizzára. De a nagy fenét! Rátelepítettek a pizza tetejére egy kisebb bokrot baze!
(A képen már egy lelaposított rucola-bokor látható, mert kicsit féloldalasan osztották el {vagy a futár ahogy hozta, elmásztak a növények a helyükről}, úgyhogy átlapátoltam erről a feléről a már beburkolt felére egy adagot.)

Alapvetően nem rossz amúgy, de az is biztos h q éhes voltam. '1x kipróbálható' kategória.

Haszprus

Sajt trió pizza

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Kipróbáltam a Sajt trió pizzát amihez a don pepénél most 2 dl ajándék vörösbort adnak. medvesajtos alapon, póréhagymás camambert sajt és pannónia sajt + ajándékba 2dl vörösbor, 18 éven felülieknek

Nem tudom van-e összefüggés az alkohol elfogyasztása és aközött, hogy egyszercsak azon kaptam magam hogy a késsel kis lyukakat vájok a sajtba. Hmm.

a borokat utálom, ez is szar volt, a pizza jóízű, tképpen ajánlható. egyébként eddig fonyt olvasgattam de most hogy ennyire szétcsaptam magam nem biztos hogy képes vagyok folytatni. lehet hogy kárt tennék a fony könyvben vagy mittu domain.

Haszprus

Don Pepe: Milánói Spagetti

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés
Kipróbáltam a Don Pepe féle Milánói Spagetti névre hallgató cumót. Írban 90 Ft-tal több, mint egy pizza. Kiadósságát nehezen tudom viszonyítani, mert van hogy fél pizza fér belém, van hogy egy egész. De ez utóbbi elég ritka. A milánói spagettit saccperkábé fél óra alatt toltam be, filmnézés közben, szünetekkel, stb. Azért eléggé laktató. Mindazonáltal nem merném ajánlani, anyám jobbat csinál (Igaz, nem mindig )

Fotó nincs, túl éhes voltam

Haszprus

Don Pepe: Sajtban sült

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
A Don Pepe Sajtban sült pizzája.
Alul parmezán, felül sajtkrém, camembert, mozzarella, magok
Kb. 17:42:45-kor rendeltem, és azóta is megvan több, mint a fele. Ennek első oka, hogy az én ízlésemnek túlzottan sajtos (olajos, zsíros), második, hogy fájt a fejem, harmadik, hogy egyszerűen tele lettem már az első negyedtől, ami különösen azért érdekes, mert a mai napon ezen a pizzán kívül egyebet még most sem ettem.
Haszprus

Don Pepe: Hús hússal

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Don Pepe Hús hússal című pizzája.

Íllítólag ez van rajta: pizzaparadicsom, füstölt bélszín, bacon, szalámi, csirkemell, tarja.

Finom és tápláló. Eléggé kiadós, és ez a súlyában is érezhetően megmutatkozik.

Update 2004. szep. 29. 01:08: Végül ezen a napon ennek a pizzának a 2/3-át ettem meg, valamint reggel két virslit. Nem vagyok éhes.

Update 2004. szep. 29. 02:54: Még most sem. Viszont álmos igen.