life - 2004 szeptember - 10 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Az elkövető a dulakodásban megsérült, súlyos testi sértés

©   Haszprus   |   life
Büntetőeljárást indított a rendőrség azzal a fiatalemberrel szemben, aki augusztusban elfogott egy bankrablót Õcsényben. A Tolna megyei település takarékszövetkezetébe augusztus 16-án, reggel lépett be egy símaszkos férfi, aki egy műanyag fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat, és a kassza tartalmát követelte. Miután megszerezte a néhány százezer forintos bevételt, a rabló gyalogszerrel próbált elmenekülni a helyszínről.

Egy 19 éves fiatalember azonban a tettes után eredt, elgáncsolta, és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta. Mivel az 53 éves elkövető a dulakodásban megsérült, őt kórházba szállították, majd ellátása után őrizetbe vették. Előzetes letartóztatását ennek ellenére nem rendelték el, így a rabló jelenleg szabadlábon védekezhet. A fiatalember ellen viszont a rendőrség súlyos testi sértés miatt kezdeményezett eljárást.

(index)
Hát ez roppant szánalmas.
Haszprus

Nem jövök-e bulizni?

©   Haszprus   |   barátok buli life
Ilyen telefonhívás érkezett, hogy itt az arc az újvár klubnál, nem jövök-e bulizni. Egy dolog, hogy már pizsamában nyomom a netet, de ettől eltekintve is kénytelen voltam azt mondani, hogy sajna hétköznap elég merész vállalkozás lenne bulizni menni, főleg hogy pl. holnap 8-kor kelek és 18-ig suli van, kőkeményen.

Lehet, hogy nem vagyok elég partyarc?

Haszprus

Balkanizálás

©   Haszprus   |   life
Hosszú távon nem bírnák a budapesti útviszonyokat az idén vásárolt Volvo buszok, ezért a BKV arra kérte a svéd gyártót, alakítsa át a járművek lengéscsillapítóját - értesült a Magyar Hírlap. A fővárosi úthálózat, különösen a Thököly úti rázkódás nem tesz jót az európai városokban bevált svéd technikának.

(Index)
Akkor kib#szottul bölcs dolog volt ilyeneket venni, nem igaz?
A Volvo megkezdte a budapesti utakhoz szükséges változtatások kidolgozását, a jövőre érkező ötven új autóbuszt várhatóan már átalakítva vásárolja meg a BKV.
átalakítás, balkanizálás…
Haszprus

Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg…

©   Haszprus   |   bme fáradtság life
Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg lehet azé érteni. Mondjuk még annyit se néztem át, amennyit kellett volna mára. Mindegy. Slp kell. Hol van megin a 8 órás projekt� pedig idén nagyobb esély lenne rá. Az a baj, hogy éjszaka sokkal jobban tudok koncentrálni a külső zaj hiányából fakadóan, így érdemes éjjel olvasgatni amit akarok.

ps. lehet hogy mostantól nem fogok target=_blank-okat tenni a linkekbe, úgyhogy készüljetek hogy minden ugyanazon böngészőablakban fog megnyílni a blogon.

Haszprus

Az éjszakai üzemmód rejtelmei

©   Haszprus   |   bme buli fáradtság life
Az a baj, hogy remekül bírom az ébrenlétet, így 1-1 buli is bőven elég ahhoz, hogy beálljak éjszakai üzemmódra… Tegnap 10-kor dőltem ki, 15-kor felébredtem, aztán 18-19 környékén megint aludtam egyet… Hétfőtől suli…
Haszprus

Net rulz

©   Haszprus   |   barátok hwsw life
Megint több emberrel külön-külön eljutottam arra a végkövetkeztetésre hogy net rulz. Itt a legjobb, legegyszerűbb, leggyorsabb, legolcsóbb megszervezni bármiféle partit, összejövetelt, stb.