fáradtság - 2004 szeptember - 29 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

BME problémák

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Íllítólag esik. Nem volt kedvem suliba menni. De ma azért még bemegyek két előadásra. Amit kihagytam: MaLo (demian tanácsa ellenére), Digit2. Ez utóbbi csütörtöki előadása megasux, mert az IB138-ba van bezsúfolva több ember, mint amennyi a férőhely. És az a terem még csak nem is lejt, vmint kicsi a belmagassága. Gáz. A MaLo-t viszont sajnálom.
Haszprus

Függőség

©   Haszprus   |   fáradtság hwsw
Egész kivételesen kikapcsolom a gépet, mert bár irc-n 5 órája elmentem awaybe azzal a jelszóval, hogy tanulok, eddig ennek nem sok gyakorlati megvalósulását tapasztaltam. Ezzel szétroncsolom jelenlegi 8,5 napos uptime-omat, de ennyit az utóbbi időben bármikor produkálok.

Nem sok itt kicsit a narancssárga?

Lehet, hogy gyakrabban ki kéne lőjem a gépet, mert eltelt már egy hét és még tényleg semmit nem tanultam annak ellenére, hogy többször volt rá szándékom. Az analízis 2 elég veszélyes lesz idén is, legalább abból szeretném magamat frissen tartani.

Update 02:06: nehéz kikapcsolni vazz
Haszprus

Bealvás extrém helyeken

©   Haszprus   |   fáradtság
jól jönne még egy kis alvás, modjuk még 10 óra

Update 07:25: kívánságom eképpen teljesült: bealudtam a budin meghatározhatatlan (max. 23 perc időre
Haszprus

Aludni necesszáris

©   Haszprus   |   fáradtság
A helyzet az, hogy 21-kor simán bealudtam volna. Most már nem vagyok olyan fáradt. Pedig
aludni necesszáris
A mai nap csak még keményebb lesz, hiszen a halmozott kialvatlanság súlyos tud lenni. Szakértője vagyok a témának, trust me.

Még szerencse hogy a privát naplómba nem ekkora baromságokat firkálok, és azt csak akkor veszem elő ha tényleg van mit írnom, előfordulhat - bár ez inkább csak lustaságból - akár egyhónapos kihagyás is. (Igen, ilyenkor utólag bánom is a dolgot. Pár lusta blogger arcnak asszem ismerős lehet az érzés.)
Haszprus

Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg…

©   Haszprus   |   bme fáradtság life
Nézegettem _kicsit_ az Analízist, valahogy meg lehet azé érteni. Mondjuk még annyit se néztem át, amennyit kellett volna mára. Mindegy. Slp kell. Hol van megin a 8 órás projekt� pedig idén nagyobb esély lenne rá. Az a baj, hogy éjszaka sokkal jobban tudok koncentrálni a külső zaj hiányából fakadóan, így érdemes éjjel olvasgatni amit akarok.

ps. lehet hogy mostantól nem fogok target=_blank-okat tenni a linkekbe, úgyhogy készüljetek hogy minden ugyanazon böngészőablakban fog megnyílni a blogon.

Haszprus

Bahnhof, Egerszalók, fájdalmak

©   Haszprus   |   buli fáradtság történelem túra
Tegnapra volt egy meghívóm a Bahnhofba is - Balage, FEARnet & ZaK törzshelye -, ahol még ugyan nem jártam, de tekintve hogy itthon 21.43-kor kidőltem, azt hiszem nem volt rossz választás az otthon nyugalma. Egyébként jelenleg kifolyik a szemem, borzalmas fájdalmakkal küszködöm

Az egerszalóki termálfürdő vajon alkalmas-e egy saccperkábé nyolc fős csoport részére mondjuk éjjeli programként?

Haszprus

Az éjszakai üzemmód rejtelmei

©   Haszprus   |   bme buli fáradtság life
Az a baj, hogy remekül bírom az ébrenlétet, így 1-1 buli is bőven elég ahhoz, hogy beálljak éjszakai üzemmódra… Tegnap 10-kor dőltem ki, 15-kor felébredtem, aztán 18-19 környékén megint aludtam egyet… Hétfőtől suli…