Haszprus

Komment-navigációs feature

©   Haszprus   |   fejlesztés javascript php

Ha a kommentbe írtok egy olyat, hogy pl.

#10: hogy érted ezt?

Akkor, a #10-et automatikusan linkelni fogja a 10-es kommentre. Sőt, onnan egy újabb linkkel pedig visszatérhettek oda, amelyik kommenttől jöttetek. További részletek a képre kattintva, vagy a hozzászólások során megtapasztalva. (A dolog visszamenőlegesen is műxik a blog kezdete óta érkezett összes kommentre.)

A dolog műxik IE6, Firefox 1.5, Opera 8.5 alatt, többit nemtom, de talán nem is érdekes.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 24 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Hehe. Na vizsgára (f)el. Kurvajó kipihent vagyok má megin egész éjjel nem aludtam.


Na mosmá 4,17 helyett 4,50 az átlagom Ezt nem élem meg túl pozitívan, de tökmindegy, itthon összesen 3 órámba került a dolog.

Egész okos megoldás, csak az a bakija, hogy ha pl. egy #333 van beírva akkor is átalakítja, pedig olyan horgony nincsen.

Mefi Ezt egy egészen apró módosítással hamarosan lekezelem, engedelmetekkel vizsgáztam az elmúlt órákban

update: donez.

Aha, szóval a #12-höz hasonlóak szabadon linkelhetőek Pujár.

Igen, pl. a Romsy példában egyből felmérhetjük, hogy is néz ki az az illető, aki nemlétező bejegyzésre próbál hivatkozni.

Romsy, most már nem. De szólj ha még mindig ki tudsz cseszni a regexpemmel




Romsy: a #0 problémája javítva. Kösz a tesztelést

Haszprus, kevesebb idődet emésztené fel, ha az esetkivizsgálások helyett inkább elmagyaráznád Romsynak, hogyan kell rendeltetésszerűen használni ezt a lehetőséget.

Bár te jobban ismered, tehát valószínűleg felmérted, melyik a kevésbé energiaigényes megoldás.

És most elbújok, mielőtt valaki megpárol zöldséggel.

Ness Ness ebben az időemésztés dologban tökéletesen igazad van, de egy rossz rendszert meg kell javítani, nem pedig a júzert kell megkérni rá hogy plíz ne hackelje már meg Mert még ha kooperatív is a júzer, ezek olyan állatok, hogy jönnek, mennek, cserélődnek, és garantálom, hogy előbb-utóbb megint jön valaki, aki néha trükkösen majd behivatkozik itt egy-két meglepő dolgot a gyanútlan önfeledten kattintgató népségnek

Meg aztán Romsytól nem is várom el, hogy rendeltetésszerűen használjon bármit is

Te mondtad hogy tesztelgessem öreg...

Romsy, viccnek szántam az utolsó mondatot
Köszönöm a tesztelgetést, természetesen.
Minden esetre nem az én felkérésemre kezdted, ld. Romsy, Romsy

Minden új feature-t ki kell próbálni, még mielőtt jönnek a gonosz emberek és megcsinálják az új designt!

Haszprus: nem is szamitottam ra, hogy ilyen jora megcsinalod. Ez a hol is tartottam nagyon jol hasznalhato, le a kalappal Nem ertem miert nem tudjak forumokban is megcsinalni ezt a feature-t, allandoan uj ablakokban meg kell nyitogatnom az elozmenyeket, hogy lassan mire vonatkozik, de akkor meg mar azt nem tudom honnan indultam ki eredetileg
Szoval ez igy nagyon jo lett, veheted ugy is, hogy kaptal nalam egy piros pontot Es meg a hatarido is durva, epp csak tegnap emlitettem, ma meg vizsgaztal is, es mar meg is van.
4,5-os atlaggal meg engem is ubereltel ember!

Romsy-ben nekem még mindig ott van belinkelve a #0, Haszprus-ban viszont már nincs. Ez bug vagy feature?

Romsy is tartalmaz a 12. bejegyzésre mutató linket, ami értelemszerűen nem oda visz, hiszen akkor, amikor a 7. b. született, a 12. még nem is létezett. A belinkelt #0 is demonstratíve maradhatott ott, miáltal az alkotói folyamatba nyerhetünk bepillantást!

Most ébredtem váá.

Tamás Tamás, dehogy van Két preg_replace sor van és az egyiket elfelejtettem frissíteni. És ba*meg olyan hülye vagyok hogy nem tűnt fel hogy visszafelé Romsy #0-ja meg kéne szűnjön linkként viselkedni (pedig én ugye ismerem a kódot). Thx.

Ness Ness a #0 valóban demonstratíve maradt ott, gondoltam én, nagyon rosszul, mert a kódnak visszafelé is el kellett volna tűntetnie a #0-t. A Romsy, Romsy-beli linkek valóban demonstratíve vannak ott, ennek oka hogy … röviden annyi, hogy bizonyos dolgokat már a db-ben html-ként tárolok, bizonyos dolgokat a lap lekérésekor alakítok át. Az [url][/url] bbcode-ot már a db-ben <a>-vá alakítom, mert egy kívülre mutató link elég konstans tartalom ahhoz, hogy ne on-the-fly alakítsam át.

NeoXon NeoXon:
nem is szamitottam ra, hogy ilyen jora megcsinalod. Ez a hol is tartottam nagyon jol hasznalhato, le a kalappal Nem ertem miert nem tudjak forumokban is megcsinalni ezt a feature-t, […]
Ez q*vajól esik, thx Ebből asszem főoldali idézet lesz


A ## pedig minden bejegyzést egyenként új ablakban megjelenít, nem?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...