Haszprus

Körtúra a Rióba

©   Haszprus   |   barátok buli

Alig értem haza a Margit-szigeti tekerésből, VDavid váratlanul egy VIK-es társaság által létrehozott buliba hívott, amiről az űrtechnikának és 'Sprinter' Lacának köszönhetően immáron kép is van Voltunk kb. nyolcan ha az amúgy pezsgőfoltos emlékeim nem csalnak, és egy körtúrát írtunk le a 4-6 vonalán (VDavidot Combinón pezsgőnyitási kísérletéről lebeszélve), Üllői, Jászai Mari tér, ott 'házibuli', Margit-híd, kitudja hányas busz, Kolosy tér, Schönherz, Ukrán, és a final destination, a Rio. Ahova ezúttal mindannyiunkat beengedtek Bent sikerült az élet értelméről társalogni írekkel/angolokkal, de erről nem tudok többet elmondani. Ja a házibuliba mielőtt bemehettünk volna, egy lakásból megfenyegettek minket, hogy ledobnak ránk valamit (virágcserép, vízbomba, etc), úgyhogy kénytelenek voltunk az erkélyek takarásába behúzódni és még azt se tudtuk hogy honnan leselkedik a titokzatos harcos Budapest roxx!

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kőkemény az a kék inges fehér pulcsis(?) kombó!

Végre valamibe bele lehet kötni, jessz Hungary, 2006.
(Szerinted ez mennyiben befolyásolta a parti hangulatát?)

A parti nyilván k.jó volt, de ilyet minek kommenteljek, hogy: Biztos kurvajó volt!. Ellenben az öltözékdolog már jobban tetszik.

Hát jah, Budapest roxx, nekem is hiányzik. Bár, amikor nyugodtan és csöndben aludnál, akkor jó dolog a vidék.

ha a kulvarosban laksz, akkor lehet azert csondben jokat aludni

Én 14kerben lakom Dózsa György úton, és semmi problémám. Tény, hogy éjszaka, nem épp a legforgalmasabb út, de azért belvárosközeli.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...