RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 14 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Atom a kép!
Ez egy ilyen papír lámpaernyő amiben megy?

Igen Felraktam az asztalra mert égőt akartam cserélni, és rögtön belemászott


Jéé, cica! És milyen gonoszan néz…


Szerintem éppen valamit kiszúrhatott, az én macsekom akkor nézett mindig így, mikor vadászott.


Édes ez a macs, nagyon rácuppantam. A lakásban lakik?

Anett


Jovannaújvagyokmégerrefelénemműveltemkimagameléggé. :>

Nekünk soha nem engedtek állatot tartani a lakásban. Panelban lakunk, nincs kertünk, tehát ez egyenlő azzal, hogy soha nem lehetett állatkánk (csak Mamánál). :-/ Még halak sem, pedig azok aztán tényleg nem csinálnak se zajt, se zűrt! Ti mivel győzködtétek volna szüleiteket?

Hiányzott. Lehet, hogy ezért is alszom most 19 plüssel..? (A 19 nem az összes, rajtuk kívül még akad pár a szobában.) Tele van velük a dupla ágy, mindenkinek neve és személyisége van! Témát kéne nyitni a szőrmókoknak. ;P

Anett

Olthyer, győzködés: talán azzal hogy bezzeg az xy-éknak is lakásban van a macskájuk/kutyájuk/aligátoruk/etc. Szóval nekünk lakásban van, és jól bírja. A halak meg hát valszeg nem azért nem lehettek, mert panelban laktok, gyanítom, hogy igazából valami más lehet(ett) az ok


A macska szerintem tök jól bírja a lakásban élést, kedvesemé is ilyen szobacica, nem is vágyik ki (legalábbis ezerszer kiszökhetett volna amikor nyitvahagytuk a bejárati ajtót, de mégsem). A kutya és hasonlók kezdenek csak neccesek lenni, kisebbeket szerintem gond nélkül lehet tartani bárhol. (Madarat pl. nem is tanácsos szabadban, ugye… )
Aki meg problémamentes állatot akar, annak ott a csiga.

mainframe: bonnie szomszédjának van egy macskája, Marci. (Kb.10 kiló, tekintélyes példány ) Minden nyarat vidéken tölt, ahol úgy csinál, mint egy igazi kerti macska: kóborol, vadászik, egeret fog. Ehhez képest egyszer Pesten kiszökött a gangra, onnan a lépcsőházba, és eltévedt; az alsó szomszéd ajtajánál csodálkozott, hogy miért nem engedik be.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...