Haszprus

Vettem ma kontakt lencséket. Tudom, hogy éltek-h…

©   Haszprus   |   life történelem
Vettem ma kontakt lencséket. Tudom, hogy éltek-haltok a tudásért, hogy vajon miként is nézhet ki a kontakt lencse gyári csomagolásban. Én legalábbis érdeklődve vártam. Nos, így:

Voltam ma anyámmal a Westendben, jól körülnéztünk, de fogalmam sincs hogy mit kéne kérjek karácsonyra, igazából nem nagyon vannak ötleteim. Vannak olyan ötleteim amik viszont drágák, de nem igazán van szükségem rájuk, vagy nincs alkalmam kihasználni őket. Itt van például az, hogy sztereó hifim van. Bőven ideje lenne lecserélni 5.1-re. De nemtom mennyire alkalmas erre a szobám. Mondjuk elvileg simán alkalmas kéne legyen rá, hiszen az ilyen nagy 'média-üzletekben' [Media Markt, ElectroWorld] általában egy néhány négyzetméteres helyre zsúfolnak össze egy teljes házimozi próbahelyet, igaz, vannak olyan termeik amelyek saccom szerint legalább 20 négyzetméteresek. De azokban nemcsak egy hangrendszer van kiállítva, és nemcsak egy plazma, hanem ki van velük rakva a fal. A lényeg, hogy szerintem talán élvezhető lehet néhány négyzetméteren is egy házimozi. Sőt, ma a Media Marktban meglehetősen frankónak találtam azt, hogy minden hangfal tőlem max 2 méterre van, a tv-vel együtt. Jól szólt. Mondjuk itthon nem szólhatna jól, mert szomszédaink vannak. Szóval nemtom mi legyen karácsonyra.

Gépupgrade persze jöhetne, gyorsabb gép mindig jobb, de nem érzem különösebb szükségét, mert nem játszom, a többire meg ez az 1700-es Athlon XP + TNT2 megfelel.

Aztán képbe jöhetne még egy hordozható mp3 player, de ezekből csupa márkátlan vacak van, vagy amik jobbak, azok 100 ezerbe kerülnek, ennyit meg nem akarok áldozni egy ilyenre, főleg hogy már most is van egy tűrhető discmanem. Igaz nem viszi az RW-t, de azé jó Az ilyen márkátlan cuccokat meg nem nagyon tudom hogy vajon jól szólnak-e. Hm, lehet hogy majd elszánom magam és valahol kipróbálok egy ilyet, mármint üzletben. Talán valami jobbfajtát. Van egy 512 MB beépített memós cucc, sajna nem bővíthető, de 512 MB az nem kevés, talán még külföldre is tűrhető mennyiség. Én amúgy 192 KBps-es MP3-ban gondolkodom, az alatt szarul szól. Legalábbis itthon. Utazás közben nemtom mennyire venni észre. Szerintem talán észrevenni. Meg a f#sz se akar azzal szarozni, hogy lekonvertáljam a cuccaimat 128K-ra vagy hasonlóra, csak azért, hogy jó sok férjen el a playeren. A konvertálás idő. Az idő pénz. Minden esetre ide nyomok egy linket egy olyan cuccra, ami überkewl [iRiver iFP-395T]. Az ára kevésbé kewl. Van neki 256 MB-os verziója is, tűrhetőbb áron, de a 256 MB az kompromisszum. A kompromisszum pedig nem jó, egy olyan termék esetén, amire kurva sok lét ad ki az ember, érteeeem? Akkor már legyen még drágább, de űberzsír.

Nyomjatok ötleteket, vagy írjátok le, hogy Ti mit adtok-kaptok karácsonyra! Ha publikus

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ezt a _komoly_ problémát az ajándékválasztással...!Nekem már megvan.Szemüveget kapok.Én nem viselném el a kontaklencsét.Nem rossz,hogy valamit a szemedBE kell raknod?!
Ja,és csak hogy jobb legyen a hangulatod:GyakIV-re kerültem BSZ-ből,és úgy nézem,Analból is.De azért ne mondd el mindenkinek,nem vagyok rá büszke.

Az ajándékról annyit, hogy anyám nem akar venni semmit se, de azért én tervezgetek

A kontakt lencse valóban elég suxxor, ma 18 körül már alig bírtam elviselni, úgyhogy meg se vártam hogy hazaérjek (ami most volt 20 perce), előbb kikaptam...

Az eredményeidhez max az együttérzésemről tudlak biztosítani
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...