Haszprus

Open Academy

©   Haszprus   |   barátok css fejlesztés javascript képzés php

Ott voltunk ezen is Orcával és PAStheLoDdal.

Szubjektív véleményem: nagyon hardcore advanced cuccot vártam, ehhez képest kicsit bme-sre sikerült, legalábbis az első egy-két előadást a magam részéről túl lassúnak ill. bealvósnak éreztem, a verziókezelős és a scrumos teljesen triviális dolgokról beszélt (szerintem elhibázott tematika). Volt viszont nagyon kellemes meglepetés is, éspedig a PHP Security, ami nagyon élvezetes volt (erről a témakörről még valszeg többször ennyit szívesen hallgatnék), illetve a HTML5 bemutató, ami viszonylag meglepő módon még mindig tudott egy csomó újdonsággal szolgálni a HTML 5 konferencia után is.

Amik voltak:

  • Multiplatform mobil fejlesztések (Dr. Forstner Bertalan)
  • Hogyan optimalizáljunk C/C++ kódokat! - Esettanulmány (Illés Márton)
  • Verziókövető rendszerek alkalmazása fejlesztési projektekben (Gyöngyösi Péter)
  • Webműves Kelemen tanácsai, avagy mi kell a PHP falába? (Varga-Perke Bálint)
  • Hogy kerül a csizma az asztalra? HTML 5, CSS3, JavaScript (Magyar Attila és Györkő Péter)
  • AGILIS / SCRUM fejlesztés (Bakonyi András)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ha legközelebb mentek ilyen eseményre, szóljatok. Szívesen csapódnék, mert például itt az utolsó két téma engem nagyon érdekelt. Scrum például most erősen, hiszen ebben a metodikában dolgozunk a cégnél. Érdekel minden tapasztalat…

A második előadás sztem azért nem volt lassúnak nevezhető, elég gyorsan haladt vele az előadó és szerintem érdekes is volt. Összességében nekem tetszett az esemény, bár néhol valóban lehetett volna tuningolni a tematikát.

Ui. Az első előadást Bányász Gábor tartotta

3) Tyrael (nem regisztrált)
Masodik eloadas szerintem teljesen rendben volt.
Verziokezelos es scrum-os eloadas jobb lett, mint amit vartam, arra szamitottam, hogy n+1-edszer el lesznek magyarazva az alapok, ehhez kepest a gyakorlati tapasztalataikat mondtak el az eloadok a git es a scrum bevezetese kapcsan.
Mi volt, mi lett, mi valt be, mi nem.
Persze annak, aki mar levezenyelt egy ilyen migralast, az valoban halhatott olyan dolgokat, amit mar o is atelt/vegigszopott.
Osszessegeben veve tobbet vartam a blogposttol, osszecsapott, ervek nelkul lenezos.

Tyrael

Tyrael, a blog egy szubjektív napló már alapjáraton is, de pluszban a bejegyzés elején is olvasható direkt azok kedvéért, akik valamiféle szakmai review-t várnának az eseményről: Szubjektív véleményem. Nem célja a közszolgálatiság, az informativitás, és különösképpen az nem, hogy meggyőzzek bárkit is a véleményemről.

Itt még írtam egy darabig az eseményről aztán kitöröltem, mert szeretnék megmaradni amellett, hogy ez itt egy napló, nem pedig egy informatikai hírújság, ergo nem célom a tájékoztatás. A célom röviden jeleket adni arról hogy merre jártam, mit csináltam, és tetszett vagy sem.

Ergo kb annyi alapja van hogy többet vártál tőle, mintha egy facebook fali bejegyzéstől többet várnál.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...